Vreme čitanja: oko 1 min.

Otkriveno u kakvom je stanju ćerka (15) ozloglašenog kriminalca, koju je pregazila policija u Nemačkoj

I. N.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Policajka koja se nalazila za volanom brutalno pretučena

  • 0
Nemačka policija, akcija protiv pristalica i simpatizera Hamasa Foto: Tanjug/AP

Ćerka Isa Reme, čoveka koji slovi za vođu opasnog klana u Nemačkoj, zadobila je teške povrede kada ju je udarilo policijsko vozilo, ali nije životno ugrožena.

Devojčica (15) teško je povređena kada je na nju naletelo policijsko vozilo pod rotacijom u novogodišnjoj noći. Nesreća se dogodila koji minut iza ponoći, kada je porodica puštala vatromet na trotoaru. U tom trenutku je policijska marica pod rotacijom i sirenom jurila ulicom, a devojčica je navodno izletela na ulicu ispred Remine vile.

Od siline udara devojčica je odletela u vazduh, a potom pala nekoliko metara dalje. Zadobila je ozbiljne povrede glave, ali kako je saopšteno iz bolnice, nije životno ugrožena.

Odmah nakon nesreće nepoznati muškarac je zgrabio policajku koja je bila za volanom i počeo krvnički da je udara pesnicama po licu. Okupljeni su nekako uspeli da ga odvoje, a onda je, verovatno uz pomoć pripadnika klana, uspeo da nestane sa lica mesta.

Povređenoj policajki je takođe pružena lekarska pomoć i nakon zbrinjavanja je otpuštena na kućno lečenje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA