Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je Darko iz Srbije ubijen u Brazilu, komšije mislile da je stolar: Pogubljen pred sinom i ženom

A. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Komšije su ga znale kao Dejana Kovača iz Slovenije, međutim, ubrzo se otkrilo da mu je to bio lažni identitet i da je žrtva zapravo Srbin Darko Geisler

  • 0

Otac, za kojeg se mislilo da je slovenački državljanin, ubijen je ispred svoje supruge i četvorogodišnjeg sina u Brazilu prošle nedelje. Kada je policija počela da istražuje pucnjavu, shvatila je da žrtva nije osoba za koju se pretstavljala i da je u pitanju bio Srbin, osumnjičeni ubica za kojim je tragao Interpol.

Komšije su ga znale kao Dejana Kovača iz Slovenije. Radio je kao stolar i živeo je sa porodicom u Santosu u Brazilu poslednje četiri godine.

Kada se vraćao kući prošle nedelje, muškarac mu je prišao na biciklu i ubio Kovača iz više hitaca ispred njegove supruge i četvorogodišnjeg sina.

Napadač je pobegao sa lica mesta i još uvek nije uhapšen.

Ubistvo je zabeležila sigurnosna kamera:

Nakon pucnjave policija je obavestila slovenački konzulat u Braziliji o smrti Kovača. Međutim, konzulat nije imao podatke ni o jednom državljanu Slovenije sa tim imenom u Brazilu.

A onda je klupko počelo da se odmotava - policija je otkrila da žrtva nije bila ona za koju se pretstavljala.

Žena je znala za prošlost muža

"Dejan Kovač iz Slovenije" je zapravo Srbin čije je pravo ime bilo Darko Geisler. Njega je tražio Interpol zbog sumnje da je unajmljeni ubica za kriminalne mreže u Srbiji.

Komšije su opisale Geislera kao "mirnu" osobu čije ponašanje nije izazvalo nikakve sumnje u njegovu mračnu prošlost, navodi TV Tribuna.

Njegova 34-godišnja supruga Brazilka rekla da je znala za njegovu prošlost, ali da joj to "nije bilo važno".


"Bio je dobar čovek i otac. Osećao je ljubav prema svom sinu kakvu nikada nisam videla i nikada više neću videti", rekla je ona za brazilske medije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA