≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Deda Đorđe brutalno ubijen u kući pred bolesnom ženom zbog 1.400€: Izboli ga nožem, napadači još nisu uhapšeni

Vreme čitanja: oko 1 min.

Napadači su deda Đorđa ubili iz osvete

  • 0
Rumunija policija Foto: Shutterstock

Scena kao iz horor filma dogodila se u sredu u Botošanu u Rumuniji, kada su nepoznati napadači deda Đorđa (85) pretukli i ubili u njegovoj kući.

Đorđe je živeo sa bolesnom suprugom, koja je bila prisutna kada je ubijen.

Napadači, koji još uvek nisu uhapšeni, uzeli su mu novac, a kada su lekari stigli ništa nisu mogli da učine za nesrećnog čoveka.

Da čitav slučaj bude još jeziviji, muke deda Đorđa su počele uoči Nove godine. Naime, Đorđe je krajem prošle godine napadnut u kući, kada mu je nepoznati čovek pretio i tražio 7.000 leja (oko 1.400 evra).

Đorđe je tada samo zadobio posekotinu na ruci.

"Pretili su mu ako ih prijavi policiji. Zvali smo njegovu ćerku, bila je i odvezla ga u bolnicu. Nakon toga su lekari obavestili policiju", rekao je jedan od Đorđevih komšija.

Policija je tada pokrenula istragu o pljački, ali počinioci nisu pronađeni. Đorđu je u bolnici sanirana rana, ali je i zadržan na lečenu. Kada je otpušten iz bolnice i vratio se kući, vratili su se i pljačkaši.

Odmah sutradan su se dvojica muškaraca pojavila na vratima, a onda su dedu, kako se veruje, ubili iz osvete.

"Njegova žena je pozvala decu, a oni su javili mojoj ženi. Kada je moja žena otišla tamo i videla užas počela je da plače. Pozvala me je i rekla mi je da dođem i da je deda Đorđe mrtav. Ja sam odmah zvao policiju", dodaje komšija.

Na lice mesta je odmah došla policija i pokrenuta je istraga o ubistvu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA