Vreme čitanja: oko 3 min.

Lepa Katarina izreštana, baš kao i vlasnik pumpe: Pred smrt imala čudnu objavu na Instagramu, kao da je znala

Vreme čitanja: oko 3 min.

Katarina je 2011. godine preživela jedan atentat

  • 0
Vangelis Zampounis Šunka, Katerina Bella Mafia, Katerina Anagnostaki Foto: Instagram/katerina_bellamafia, Police-voice.com

Katarina Anagonostiki, koja je bila u vezi sa vlasnikom pumpe Vangelisom Zampunisom, koji je izrešetan u nedelju u Grčkoj sa više od 90 metaka, ubijena je na sličan način, a uoči smrti na Instagramu je imala čudnu objavu, zbog kojih neki komentarišu da je "predvidela šta joj sledi".

Bila je poznata i pod nadimkom Katarina Bela Mafija, a odigrala je i važnu ulogu u tome da Vangelis uđe u kriminalne vode. Sumnja se da je veza sa Vangelisom navodno bio razlog zbog kog je brutalno ubijena 2018. godine.

Ubijena je u garaži zgrade u luksuznom naselju u kom je živela. Iako je na telefonu imala snimke sa nadzornih kamera, nije primetila senke osoba koje su hodale iza nje sa kalašnjikovim u rukama.

U nju su napadači ispalili više metaka.

Tri meseca pre smrti Katarina je ispod fotografije na Instagramu napisala "Prvo dolaze osmesi, zatim laži, a na kraju meci".

Mnogi su smatrali da je ovom objavom ona možda predosetila šta će joj se dogoditi.

Veza sa Vangelisom

Katarina je Vangelisa upoznala kada je napunila 20 godina i započela je vezu sa njim.

Kada je Vangelis bio u opasnosti od hapšenja, ona ga je krila u svojoj kući...

Bila je jako mlada kada je "naučila" da će zbog svog imena, veza i društvenog statusa biti uvek zaštićena. Poreklom sa Krita, Katarina koja je poticala iz poznate i bogate porodice, obožavala je lagodan život, oružje i tetovaže.

U jednom trenutku su ona i Zampunis raskinuli, ali su ostali u veoma dobrom odnosu, toliko dobrom da je Katarina, nedugo pre nego što je brutalno likvidirana, letovala sa Zampunisom i svojom ćerkom. Bezbrižno su provodili letnje dane te 2018. godine, međutim, njenoj sreći je ubrzo došao kraj.

Preživela jedan atentat

re smrti bila je osumnjičena za ubistvo žene jednog mafijaša, a takođe je bila optužena i da je bila deo bande pljačkaša koji su krali pošiljke s novcem.

Upravo zbog te krađe bila je uslovno osuđena na pet godina. Ona je 2011. godine uspela da preživi atentat.

Nju su tada dva naoružana muškarca sačekala ispred zgrade u kojoj je radila i pucali joj u glavu.

Nije poznato da li su napadači u tom trenutku znali da je ona bila trudna, ali je pukom srećom uspela da preživi. Lekari su uspeli da je spasu, ali i njeno dete koje sada ima 12 godina.  Nije poznato da li je Zampunis ostao u kontaktu sa detetom nakon što je Katarina ubijena.

Vlasnik pumpe likvidiran u 30 sekundi

Podsetimo, jeziva likvidacija Vangelisa Zampunisa odigrala se u svega 28 sekundi 14. januara.

Na snimcima se vidi kako Vangelis ulazi u svoj džip, a nedugo potom iza njega se zaustavlja vozilo iz kojeg izlazi muškarac sa fantomkom i automatskim oružjem, koji potom ispaljuje kišu metaka u vozačev prozor.

Inače, ubice Vangelisa stigle su u "leksusu", koji je ukraden u junu u Milanu, a na kojem su bile lažne tablice.

Kamere su snimile i kako nakon prvog rafala ubica menja šaržer na kalašnjikovu, otvara vrata i puca u Vangelisa koji je već uveliko mrtav... Zampunisovo ubistvo bilo je podsetnik policiji da rat unutar grčke mafije još uvek traje.

Načelnik policije izjavio je da su Vangelisa, koji je od ranije poznat vlastima, najverovatnije izrešetale ubice koje su došle sa Balkana, a sada se proverava svaki trag i svaki izvor, kako bi se utvrdilo da li albanska mafija stoji iza zločina.

Istovremeno, proverava se da li je nalog za likvidaciju dao neko od kriminalaca koji su uveliko iza rešetaka, a o koje se Zampunis "ogrešio".

Jedan od zatvorenika rekao je ranije za grčki Star da se po zatvorima već raspituju o ljudima koji su poznavali Zampunisa, ali o drugima iz kriminalnog miljea, kako bi se otkrilo ko bi mogao da bude ubica, odnosno nalogodavac.

Otkriveno zašto nije imao obezbeđenje, u gepeku imao kalašnjikov Prema njegovim rečima, u ćelijama vlada "smrt".

"Kada su u pitanju ovakve likvidacije niko ovde ne stavlja glavu na panj, jer ovde, da tako kažem, svako od nekoga zavisi, odnosno od velikih glavonja", rekao je anonimni zatvorenik.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA