Vreme čitanja: oko 3 min.

Prve fotografije horora: Komšije u šoku nakon pronalaska mrtve porodice, otkriven sumnjiv detalj

M. P.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Komšije su navodno rekle da je policija išla od vrata do vrata, pitajući da li je neko čuo nešto između 5 i 8 sati ujutru

  • 0
Uviđaj, tela četiri člana iste porodice pronađena u kući kod Noriča, Velika Britanija Foto: Joe Giddens / PA Images / Profimedia

Policija je došla do sumornog otkrića u kući u Kostesiju, nedaleko od Noriča u Velikoj Britaniji, u petak rano ujutru, u kojoj su pronađena četiri tela za koja se pretpostavlja da su članovi iste porodice. Kako javlja Mirror, navodno je u obližnjoj šumi pronađen nož.

Policajci su došli na adresu u Kostesiju, blizu Noriča, nešto pre 7 sati u petak ujutru. Policija je morala da provali u kuću kojoj su pronađena četiri tela.

Kasnije je u šumi u blizini kuće pronađen nož.

Policija je saopštila da trenutno ne veruje da je taj detalj povezan s incidentom, ali je sve i dalje otvoreno. Policijski kordon je postavljen, a detektivi iz glavnog istražnog tima Norfolka i Safolka vode istragu o šokantnom događaju.

Komšije su navodno rekle da je policija išla od vrata do vrata, pitajući da li je neko čuo nešto između 5 i 8 sati ujutru, pošto još nije jasno šta se tačno dogodilo.

Detektivi su daas popodne potvrdili da su na adresi pronađene četiri osobe, muškarac od 45 godina, žena od 36 godina i dve mlade devojčice, kao i da su svi članovi porodice.

Zvanična identifikacija još nije obavljena, a u toku su i forenzički pregledi.

Za oca se veruje da je inženjer koji je radio u trgovini nekretninama.

Meštani su pričali o šoku zbog incidenta na stambenom naselju Kvins Hils, koje se nalazi oko 10 kilometara severozapadno od centra Noriča. Jedan 32-godišnji muškarac koji živi na susednom putu rekao je:

"Kada sam jutros šetao psa, video sam kordon oko 8 sati. Ovo je veoma miran kraj i nikada ranije nisam video ništa slično ovde. To je nešto kao što vidite na TV-u, pretpostavljam, tako da sve izgleda prilično nadrealno."

Gari Blandel, lokalni odbornik, rekao je da nema opasnosti za javnost.

"To je šokantno - to samo dokazuje da se ovakve stvari mogu desiti bilo gde. Moje srce je uz svakoga ko je umešan u ovo. Živim na imanju sa suprugom. Još nije potvrđeno ko je to, nisu objavili imena, ali ako je u pitanju porodica za koju mislim da bi mogla biti, onda sam ih poznavao."

"Ne znam da li je kuća prodata otkako je tamo bila porodica koju sam poznavao, ali to je bila porodična kuća. Ne znam da li je iznajmljena. Obraćali su mi se za pomoć oko određenih stvari, kada se kuća gradila. Postavljali su pitanja. Razgovarao sam sa njima. To je samo obična normalna porodična kuća. Ako im je bila potrebna pomoć, onda je bila dostupna. Da budem iskren, to je potpuno šokantno iskustvo. Ne znam kako se ovo dogodilo."

"Ne znamo u potpunosti šta se desilo, samo ono što nam je rečeno, ali koliko sam shvatio, ovo je izolovan incident, bez rizika za javnost. Nisam smeo da spekulišem, porodica koja je tamo živela jeste imala decu. Ne bih želeo da spekulišem da li je bilo koje dete umešano u ovo - trenutno su to samo četiri tela."

Komšije kažu da je nestanak čoveka iz kuće prijavljen neposredno pre Božića, a dron je u to vreme kružio okolinom i takođe preleteo obližnju šumu. Čovek je kasnije pronađen kako hoda duž plovnog puta u blizini Alan Bedford Kresenta.

Kvins Hils je novo stambeno naselje na zapadnoj ivici Kostesija, izgrađeno 2006. godine. Procenjuje se da je sada dom za oko 5.000 ljudi koji žive u 2.000 domova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA