Vreme čitanja: oko 1 min.

Optužio kolegu da mu je ukrao ručak, pa ga izbo nožem: Tokom izricanja presude pretio da će ubiti više ljudi

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sudija okruga Ferfaks izrekao je Berheu kaznu od 100 godina zatvora, uz uslovnu kaznu od 30 godina, tako da će narednih 70 godina provesti iza rešetaka

  • 0
Sudnica Ilustracija: Pixabay

Bivši radnik kompanije Target iz Virdžinije osuđen je na 100 godine zatvora jer je više puta izbo nožem i surovo usmrtio kolegu koga je optužio da mu je ukrao ručak.

Tokom izricanja presude u utorak, 25-godišnji Bazen Berhe je zapretio da će ubiti ili povrediti više ljudi, osim ako mu se ne izrekne najstroža moguća kazna, rekao je tužilac Stiv Deskano u saopštenju za javnost, prenosi Njujork post.

Sudija okruga Ferfaks izrekao je Berheu kaznu od 100 godina zatvora, uz uslovnu kaznu od 30 godina, tako da će narednih 70 godina provesti iza rešetaka.

Berhe, iz grada Aleksandrije u Virdžiniji, radio je redovnu smenu u avgustu 2021. godina kada je iznenada, iz zasede napao 58-godišnjeg domara Ernana Lejvu i ubio ga nožem i čekićem.

Berhe je optužen za ubistvo prvog stepena, za koje je tvrdio da je počinio jer mu je Leiva ukrao hranu iz kancelarijskog frižidera 14. aprila.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA