Vreme čitanja: oko 1 min.

"Mama, ne želim da deda dođe": Horor u kojem je devojčica živela od svoje 9. godine

A. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako je rekla, sve se saznalo kada je njena ćerka ispričala drugarici šta se desilo. Plakala je i nije rekla da to čuva kao tajnu

  • 5
Dete, tuga, razdvajanje, usvajanje, roditelji, majka, devojčica Foto: Shutterstock

Detalji noćne more koju je 15-godišnja devojčica iz Grčke doživela u rukama rođenog dede (78), koji ju je navodno silovao otkako je imala 9 godina, izazvali su šok i gađenje.

Devojčica je navodno silovana od 2017. godine, ali je odlučila da prošle godine sve prizna drugarici, kada su otrivena šokantna dedina zlodela.

Majka devojčice govorila je za Protothemu i otkrila kako je saznala šta je njen otac uradio njenom detetu.

Kako je rekla, ni ona ni njena majka nisu znale šta se dešava kada je njen otac bio sam sa njenom ćerkom.

"Moja ćerka je otkrila sve prošle godine, nismo ništa slutili. Prošle godine smo otišli u selo sa mojim ocem. On ju je pitao da li želi da ide sa njim jer će biti sam. Ona mi je rekla da ne želi da deda dolazi u selo", rekla je majka devojčice.

Kako je rekla, sve se saznalo kada je njena ćerka ispričala drugarici šta se desilo. Plakala je i nije rekla da to čuva kao tajnu.

Kada je sve otkriveno, majka je počela da se priseća čudnih reakcija svoje ćerke koji su sugerisali da ne želi da živi sa dedom.

"To se dešavalo otkako je imala 8, 9 godina. Često je prigovarala kada je trebalo da ide kod deke i bake. Moja mama ništa nije znala, da je znala, ubila bi ga", rekla je majka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA