≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Žena oteta dok je čekala sina ispred škole, a onda je nađena vezana i polunaga: Ovako je uhvaćen osumnjičeni

A. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Žrtvu je pronašao slučajni prolaznik i odmah obavestio policiju i hitnu pomoć

  • 0

Muškarac osumnjičen za otmicu i silovanje žene u Pragu uhapšen je u blizini granice sa Nemačkom.

U četvrtak uveče svedok je pronašao ženu (30) kako sedi polugola i vezana u automobilu u Proseku, predgrađu češke prestonice. Ubrzo je postalo jasno da se radi o zločinu, verovatno silovanju.

Nakon početke istrage, policija je dan nakon zločina u Pragu saopštila da je žrtva čekala ispred škole da pokupi sina. Tada se zaustavio vozač crnog automobila, pretio ženi pištoljem i naterao je da uđe u vozilo, prema rečima policije.

Navodno je napadač odveo ženu na za sada nepoznatu lokaciju kako bi je zlostavljao. Nakon toga ju je ostavio vezanu i polugolu u automobilu u jednoj ulici u predgrađu Praga.

Nekoliko sati kasnije, 30-godišnju žrtvu pronašao je u kolima slučajni prolaznik i odmah pozvao policiju i hitne službe.

Ali od napadača nije bilo ni traga. Policija je počela potragu za 40-godišnjim, visokim muškarcem, oko 1.80 metara visine, sa kratkom, svetlom kosom, koji je govorio češki. Postojala je mogućnost da je pobegao prema Nemačkoj.


U nedelju je češka policija saopštila da je osumnjičeni uhvaćen. On je uhapšen u Melniku, oko 60 kilometara od nemačke granice.

Policija je objavila i snimak hapšenja osumnjičenog, a ukoliko bude proglašen krivim, preti mu do 10 godina zatvora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA