Vreme čitanja: oko 1 min.

Za monstrume koji su silovali devojčicu (13) u javnom toaletu, Mateo Salvini traži hemijsku kastraciju

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mateo Salvini je rekao da je devojčicu silovala "grupa od sedam Egipćana i da za to može postojati samo jedan lek: hemijska kastracija"

  • 6
Silovanje, devojčica, Katanja, Sicilija Foto: Orietta Scardino / Z89 / Zuma Press / Profimedia, Shutterstock

Zamenik premijera Italije, Mateo Salvini, tražio je hemijsku kastraciju za napadače koji su navodno silovali devojčicu (13) u javnom toaletu u parku Vila Belini u Kataniji na Siciliji.

On je rekao da je devojčicu silovala "grupa od sedam Egipćana i da za to može postojati samo jedan lek: hemijska kastracija".

Njegova stranka Lega uskoro će izaći u javnost sa konkretnim predlogom na tu temu.

"Ostajemo pri ideji da je hemijska kastracija potrebna za sve silovatelje i pedofile, kao i doživotna kazna zatvora, ali i veća bezbednost u našim gradovima", rekla je Analisa Tardino, članica partije Lega, prenosi Daily mail.

Podsetimo, 13-godišnja devojčica napadnuta je 30. januara oko 19:30 časova u parku dok je bila u šetnji sa svojim 17-godišnjim momkom. Grupa mladića iz Egipta, starosti od 15 do 17 godina, prišla im je i saterala u javni toalet gde su dvojica silovala devojčicu, a ostali gledali i držali momka kako bi ga naterali da prisustvuje gnusnom činu.

Sedmorica osumnjičenih mladića, od kojih su trojica maloletna, navodno su nelegalno ušli u Italiju između novembra 2021. i marta 2022. godine.

Tardino je pozvala da se osumnjičeni odmah vrate u svoju domovinu i da u Egiptu ne bi dozvolili "takvo ponašanje".

"Bezbednost naše dece treba da bude prioritet u celom svetu", dodala je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA