Vreme čitanja: oko 1 min.

Baka poginula u udesu, njen mali unuk se danima borio za život: Nikolino (2) srce nije izdržalo

A. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Medicinsko osoblje bolnice, koje je uložilo sve napore da spase malog Nikolu, preuzelo je težak zadatak da obavesti njegove roditelje o tragičnom razvoju događaja i nekoliko sati kasnije dečak je preminuo

  • 0

Mali Nikola (2), koji je teško povređen u saobraćajnoj nesreći na Kritu kada je poginula njegova baka Marija, preminuo je u bolnici u četvrtak uveče nakon što se danima borio za život.

Do nesreće je došlo 28. januara u mestu Ligarija na Kritu. Dok je njegova baka Marija poginula, dečak je teško povređen i otada se nalazio u bolnici.

Međutim, u četvrtak su iz bolnice rekli da u testovima mozga dečaka nije bilo pozitivnih indicija i nade lekara su se ugasile.

Medicinsko osoblje bolnice, koje je uložilo sve napore da spase malog Nikolu, preuzelo je težak zadatak da obavesti njegove roditelje o tragičnom razvoju događaja i nekoliko sati kasnije dečak je preminuo.

Njegova 59-godišnja baka je izgubila život u šokantnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na severnoj drumskoj osovini Krita, neposredno pre Ligarije. Nesrećna žena koja se nalazila na mestu vozača teško je povređena i u kritičnom stanju je hospitalizovana na Odeljenju intenzivne nege gde je preminula nekoliko sati kasnije.

Navodi se da 38-godišnji Sirijac koji je upravljao kombijem koji se sudario sa vozilom u kojem su bili Marija i Nikola tvrdi da je vozio oprezno.

On je navodno rekao da je, dok je vozio kroz oštru krivinu i bio na desnoj strani saobraćajne trake, iznenada ispred sebe ugledao kozu. Kako navodno tvrdi, pritisnuo je kočnicu kako bi izbegao životinju, zbog čega je kombi skrenuo sa kursa i sudario se sa vozilom koje je išlo iz suprotnog smera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA