≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Tužilaštvo se oglasilo o slučaju silovanja devojčice (13): Jedan detalj ih zaprepastio

Vreme čitanja: oko 2 min.

Devojčicu (13) iz Italije brutalno su silovala sedmorica mladića, navodno poreklom iz Egipta. Napad se dogodio u javnom toaletu naočigled momka žrtve, kojeg su momci pretukli i naterali ga da prisustvuje gnusnom činu

  • 2
Silovanje, devojčica, Katanja, Sicilija Foto: Orietta Scardino / Z89 / Zuma Press / Profimedia, Shutterstock

"Ona neće osvetu, ona samo traži pravdu". Ovim rečima je sicilijanski tužilac opisao devojčicu (13) koju su u javnom toaletu u Katanji brutalno silovala sedmorica mladića, dok su njenog dečka primoravali da gleda.

Napad se dogodio 30. januara u parku Belini, a tužilac kaže da je razgovarao sa devojčicom i da je iznenađen njenom zrelošću.

"Video sam devojčicu prilikom saslušanja. Iako je bila povređena, bila je veoma odlučna da traži pravdu. Iako devojčica, veoma je zrela za svoje godine. Toliko je objektivna. Ona nije nijednog trenutka bila osvetoljubiva, samo je želela da identifikuje ljude koji su počinili ovaj zločin", rekao je tužilac.

Napad na devojčicu dogodio se oko 8. sati ujutru, dok je bila u šetnji sa 17-godišnjim momkom.

"Dvojica su me zgrabila, a ostali su uhvatili mog momka. Onda su nas odveli u javni toalet. Bilo je kao u noćnoj mori, nikoga nije bilo tamo u tom trenutku", ispričala je devojčica detalje napada.

Silovanje, devojčica, Katanja, Sicilija Foto: CC / Zuma Press / Profimedia

Kako je devojčica navela, silovanje dvojice momaka trajalo je oko 30 minuta dok su ostali gledali. Nakon pola sata mučenja, par je uspeo da im se otrgne i pozove policiju.

"Ova devojčica, koja je žrtva teškog zločina dala je primer kako treba biti objektivan, da treba verovati u pravosudni sistem i prijaviti sve", dodao je tužilac.


Osumnjičeni za napad su tinejdžeri, starosti između 15 i 19 godina, a poreklom su navodno iz Egipta.

Devojčica je uspela da identifikikuje tri člana bande - maloletnika i punoletnog mladića koji ju je silovao i još jednog Egipćanina koji ju je držao i sprečavao da pobegne.

Prepoznavanju ostalih pet članova bande, pored jednog od njih koji je sarađivao sa istražiteljima, doprineo je i dečko 13-godišnjakinje, koji je bio primoran da prisustvuje silovanju dok su ga ostali držali.

"Molim vas, molim vas, nemojte da me povredite, pustite me", ovim rečima je devojčica 30. januara očajnički pokušavala da odvrati sedam članova bande, od kojih su trojica bili maloletnici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tt

    10. februar 2024 | 08:42

    Stara priča je kako silovatelji dece prolaze u zatvorima tako će ova bagra koja je silovala devojčicu pravdu iskusiti u italijanskiom zatvoru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA