Vreme čitanja: oko 2 min.

Majku ubio muž, ćerkica ležala pored nje 38 sati: Ostavio je samu u stanu, baka i deka zatekli potresan prizor

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Devojčica je imala samo 18 meseci kada je njen otac navodno ubio majku 18. juna 2023. godine i ostavio je samu u stanu, a zbog zločina će mu se u narednom periodu suditi

  • 0
Žena majka devojčica dete zagrljaj naručje Foto: Shutterstock

Mala Filenija (2) iz Tubingena, u Nemačkoj, doživela je tešku sudbinu kada je njen 21-godišnji otac Paskal B. osumnjičen da je ubio ženu, ali je devojčica bila premala da to shvati pa je provela 38 sati pored mrtve majke Prije B. (22). 

Devojčica je imala samo 18 meseci kada je njen otac navodno ubio majku 18. juna 2023. godine i ostavio je samu u stanu, a  zbog zločina će mu se u narednom periodu suditi.

Beživotno telo žene pronašla je Filenijina baka Lum Iong B. (49) koja je bila potrešena prizorom koji je zatekla.

"Veče pre zločina bili smo na venčanju Prijine polusestre. Dva dana kasnije, Prija se nije javljala na telefon. Tako da smo moj muž i ja otišli u stan i ja sam otključala vrata", rekla je ožalošćena baka.

"Čula sam Fileniju u susednoj sobi i podgila je sa kreveta. Otvorila sam prozor i upalila svetlo u dnevnoj sobi. I videla svoju mrtvu ćerku", dodala je.

Sa bakom je bio i žrtvin otac kojem je ova strašna slika ostala urezana, prenosi Bild.

"Ne možemo da izbacimo taj prizor iz glave. Proganja me u snovima. Onda se probudim i imam užasan miris truleži u nosu", rekao je deda Rajnhold.

"Šta bi bilo da smo došli dan, dva kasnije. Onda bi Filenija umrla od žeđi", dodao je i rekao da su devojčicu pronašli pored mrtve majke i sedela je pored nje čitavih 38 sati.


Za ovaj zločin ocu devojčice preti i do 15 godina zatvora.

"Moja žena i ja se nadamo da naše unuče nikada neće pogledati oca u oči. Kada sam saznao za trudnoću, tražio sam od ćerke da abortira. On je bio nasilnik, razbio joj je auto", objasnio je deka.

Starateljstvo nad devojčicom preuzeli su baka i deka.

"Prija je očigledno volela Paskala uprkos svemu i želela je da ga spase zatvora. Morala je to da plati svojim životom", zaključili su ožalošćeni otac i majka žrtve.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA