≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za njim je izdata crvena poternica zbog nesreće, on se na Fejsbuku hvali kako uživa: Ima i poruku za Interpol

A. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za mladićem tragaju od 2022. godine jer se nije pojavio na sudskom saslušanju nakon nesreće u kojoj je poginuo 21-godišnji muškarac

  • 2
Euan Corbett Foto: Facebook/Euan Corbett

Britanac Juan Korbet (25), kog traži Interpol zbog teške saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom koju je navodno izazvao, na Fejsbuku se se hvali fotografijama iz popularnih azijskih destinacija.

Mladić iz Midlsbroa u Velikoj Britaniji je na Fejsbuku objavio video na kojem se vide njegova putovanja u inostranstvo dok Interpol traga za njim. Za mladićem tragaju od 2022. godine jer se nije pojavio na sudskom saslušanju nakon nesreće u kojoj je poginuo 21-godišnji muškarac.

Optužen je i zbog vožnje bez dozvole, piše Mirror.

Ovaj Britanac je navodno pod lažnim identitetom pobegao u Aziju odakle se redovno oglašava na Fejsbuku.

Ove nedelje je na Fejsbuku poručio "j**i se Interpol".

Mediji pišu da je Interpol za njim izdao crvenu poternicu, što znači da svaka zemlja izvan EU u koju uđe ima mogućnost da ga uhapsi.

Na fejsbuku je objavio i snimak naslovne priče iz Mirrora.

"Čini se da moja izjava o nevinosti nije dospela u medije, ali sve ostalo je tu. Ovo je za Interpol, imali ste svoju šansu, sad me više nema". Na kraju snimka iz čamca je poručio: "J**i se Interpol".

Kako može da se zaključi iz njegovog profila, on se trenutno nalazi u Kambodži, ali uglavnom boravi na Tajlandu ili u Vijetnamu.

Prema najnovijem saopštenju iz policije Severnoj Jorkšira, u toku je opsežna istraga kako bi se mladić locirao.

Na saslušanju pri Kraljevskom sudu u Jorku, tužilac je rekao da se Korbet kreće po jugoistoku Azije, koristeći lažni identitet i daje mito kako bi ušao u zemlju. Za njim je izdata Interpolova crvena poternica i nalog EU-a za hapšenje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA