≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Ostavio me je u Beogradu kao psa, imao je ljubavnicu": Novi detalji o braku nestale Ane Knežević

I. N.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Saznala sam za to nakon što me je ostavio kao psa na ulici u Beogradu, napisala je Ana navodno prijateljici

  • 19
Ana Knežević Foto: Privatna arhiva/telegraf.rs

Ana Knežević (40), koja je 2. februara nestala u Španiji, navodno je poslala poruku drugarici u kojoj je svog supruga Davida Kneževića, optužila da je imao ljubavnu aferu.

"Imao je ljubavnicu u Bogoti. Bio je sa njom i to dok sam ja pokušavala da rešim stvari sa njim uz pomoć terapeuta za parove", napisala je Ana u poruci.

U toj poruci je istakla i da su ona i David imali svađu.

"U međuvremenu je urlao na mene da sam k**** što sam ga ispitivala pred drugima ('Zašto sam samo ja loš', 'Samo ja sam problem'), a on je pravio planove sa njom. Saznala sam za to nakon što me je ostavio kao psa na ulici u Beogradu", napisala je Ana navodno prijateljici.

Američki mediji podsećaju da je Davidov advokat Ken Padovic prethodno tvrdio da je u pitanju bio sporazumni razvod "jer im više nije išlo".

"To je jedan od razloga zbog čega su se razvodili. Ipak, nisu angažovali advokate već su se dogovarali da angažuju samo jednog advokata da to reši", rekao je Padovic.

Međutim, Anina najbolja prijateljica Sana, sa kojom je i Telegraf.rs nedavno razgovarao, rekla je da joj je Ana pričala da sumnja da David ima ljubavnicu.

"Znala sam za to, pričala mi je da on možda ima nekog sa strane, žena iz Kolumbije", rekla je Sana.

Ona je rekla da nije znala sve detalje, ali kaže da joj je Ana pričala o tome.

Sana ističe i da su joj čudne tvrdnje advokata da je David u trenutku Aninog nestanka bio u Srbiji.

"Čula sam se sa njim 4. februara da vidim zna li nešto, tada mi je rekao da je na Floridi. Molila sam ga da se 7. februara nađemo u Španiji, a kada smo se čuli uveče, rekao mi je da je otputovao u Srbiju", tvrdi Sana.

Podsetimo, Ana je poslednji put viđena 2. februara ispred vrata stana koji je iznajmila u luksuznom delu Madrida u decembru, a nakon što se rastala od supruga.

Kako je njena najbolja drugarica Sana ranije ispričala za Telegraf.rs, sa Anom je 2. februara razmenila pisane i glasovne poruke, u kojima ju je Ana obavestila da će menjati stan i da je pronašla jedan kojim je oduševljena.

Javila joj je i da će 5. februara otputovati za Barselonu na jedan kongres sa prijateljicom na jedan dan... Te večeri je planirala da ostane kod kuće jer je napolju bilo hladno. Oko 22 sata poslednji put je viđena ispred vrata stana, a onda je nestala i više niko ne zna ništa o njoj.

Narednog dana Sani je stigla čudna poruka sa Aninog broja, u kojoj piše "da je upoznala divnog čoveka na ulici i da s njim odlazi na nekoliko dana u vikendicu van grada".

"Tamo je slab domet, čujemo se kad se vratim", napisano je u poruci.

Zabrinuta, Sana je tražila da joj pošalje lokaciju. Bilo joj je čudno da Ana tako nešto uradi, to nikako ne liči na nju. Međutim, na brojne poruke koje joj je poslala, Ana nikad nije odgovorila. Od tad traje neprekidna potraga za njom...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • B

    22. februar 2024 | 11:10

    Ljudi moji, u sta ste se pretvorili?! Nemate pojma ko su i sta su, ali biste svi da komentarisete koliko imaju para i prepucavate se ko je od njih dvoje gori... A poenta cele price je da je ZENA NESTALA... Setite se nestanka Ane Vols i epiloga price! Pa da li je bitno da li su Srbi, ovi-oni... kad vidim kakvi smo, mozda i bolje da nisu! I razmislite malo kad govorite i mislite lose...ko zna sta vas ceka!

  • Boo

    22. februar 2024 | 07:48

    Ajde ako neko zna ko je ovaj par, Ana i David? Sta neki amerikanci? Ona naša on amer, neki bogataši? Jet set, elita? Ne znam, pitam.

  • Mile

    22. februar 2024 | 09:57

    Gledam slike i vidim da se cura bas provodila sa drugaricama, ne vidim da se lose zivelo. Problem NJIHOV!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA