Vreme čitanja: oko 2 min.

Hirurg nikada nije video ovakve povrede: Kameron učestvovala u teškoj nesreći, mesec dana joj se bore za život

Vreme čitanja: oko 2 min.

Njihovo vozilo je čekalo na crvenom svetlu na ulici Bekli, gde se završava autoput Woodall Rogers, kada ih je udario Ford pikap kamion i izazvao lančani sudar

  • 1
Camryn Herriage Foto: Instagram/camherriage

Kameron Herij (23) doživela je tešku saobraćajnu nesreću u Dalasu u kojoj je poginula njena cimerka sa koledža. Lekari joj se trenutno bore za život, a u automobilu sa njih dve nalazilo se još dvoje njihovih prijatelja.

Njihovo vozilo je čekalo na crvenom svetlu na ulici Bekli, gde se završava autoput Woodall Rogers, kada ih je udario Ford pikap kamion i izazvao lančani sudar, javlja Fox4 News. Svi putnici su hitno prebačeni u bolnicu, gde je Kameron već mesec dana na respiratoru u jedinici intenzivne nege zbog povreda opasnih po život koje je zadobila.

Camryn Herriage Foto: Instagram/camherriage

Svedoci su prijavili da su videli ženu kako izlazi iz vozačeve strane pikapa ford i beži sa mesta nesreće peške "noseći malu crnu haljinu i bele cipele za izlazak", navodi se u prijavi za hapšenje.  Svedoci su opisali da je žena koja je vozila pikap bila izuzetno pijana.

Žena koja je navodno pobegla kasnije je identifikovana od strane policije kao Karmen Geriro (27). Policija je rekla da je pronašla njen novčanik u napuštenom pikapu i uhapsila je 11 dana nakon nesreće. Ona se sada suočava sa više optužbi, uključujući ubistvo iz nehata i napad s teškim oružjem. Zadržana je u zatvoru okruga Dalas.

Dok Kameron nastavlja da se bori za život u jedinici intenzivne nege, njena starija sestra Kesi Kampanelo sve vreme je uz nju.

Camryn Herriage Foto: Instagram/camherriage

"Zaista, nemar", rekla je.

"Stavila nas je u situaciju koja je promenila sve naše živote. Mi smo veoma nemoćni i samo se držimo za nju, ali je veoma teško gledati", navela je sestra.

"Kada je izašla iz svoje prve operacije, hirurg nam je rekao da nikada nije video da neko stigne u bolnicu sa njenom povredom", pojašnjava ona.

Najbolja prijateljica i cimerka sa koledža Sara Haus (23), tragično je preminula u ovom udesu.  Sara je radila kao pomoćnica izvršnog prodavca u Ralph Laurenu nakon fakulteta. Sara i Kameron bile su izuzetno bliske i često su zajedno pravile TikTok-ove.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA