Vreme čitanja: oko 1 min.

Eksplozija na mostu u ruskoj oblasti Samara, u prekidu železnički saobraćaj

A. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iz Kjubiševske železnice su saopštili da povređenih nije bilo

  • 1
Požar, vatrogasci Foto-ilustracija: Shutterstock

Železnički saobraćaj je prekinut nakon eksplozije na mostu nedaleko od mesta Čapajevsk u ruskoj oblasti Samara, saopštile su danas operativne službe.

"Snažna eksplozija na železničkom mostu na reci Čapajevka odjeknula je oko pet časova, nakon čega je obustavljen saobraćaj preko mosta", navedeno je u saopštenju, a prenosi ruska novinska agencija TASS.

Prema preliminarnim podacima istrage, u eksploziji su oštećeni ograda i struktura nosača mosta.

Iz Kjubiševske železnice su saopštili da povređenih nije bilo.

"Zbog nezakonitog mešanja neovlašćenih lica u rad železničkog saobraćaja, došlo je do poremećaja u kretanju vozova na deonici Zvezda - Čapajevsk (Samarska oblast) Kujbiševske železnice. Trenutno je saobraćaj vozova na ovoj deonici obustavljen. Neki prigradski vozovi se povlače iz reda vožnje. Povređenih nije bilo“, navedeno je u saopštenju želenzice.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • S

    4. mart 2024 | 08:54

    Ministarka energetike kaze da smo drugi u EU po ceni jeftine struje!?!? A koji smo po plati, sram je bilo. Poceli su sa izrazima, minimalna potrosacka korpa, potrosacka korpa... Koliko treba zaista para za potrosacku korpu za cetvoroclanu porodicu, da li znate da je najtuzniji onaj roditelj koji radi i ne moze da obezbedi normalan zivot svojoj porodici. Ne igrajte se sa narodom jer samo hrabri i ludi mogu ovakav haos da prezive, ali ima i slabih, labilnih, nemocnih... i onda dodje do tragedije, skacu sa mostova, zgrada... Zadnje je vreme da minimalac bude bar sto hiljada sa prijavom na taj iznos, bez koverti na ruke, bez ucena, mobinga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA