Vreme čitanja: oko 1 min.

Zatekao decu kako plivaju u bazenu, pa ih vezao vezicama za kablove: Snimak uplakanih mališana šokirao svet

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Policija je saopštila da je muškarac vezao šestogodišnju devojčicu i dva dečaka od 7 i 8 godina nakon što ih je zatekao kako plivaju u bazenu na praznom imanju

  • 0

Muškarac iz Zapadne Australije optužen je za teški napad nakon što je navodno koristio vezice za kablove da obuzda troje dece.

Policija je saopštila da je muškarac vezao šestogodišnju devojčicu i dva dečaka od 7 i 8 godina nakon što ih je zatekao kako plivaju u bazenu na praznom imanju.

Na video-snimku, koji kruži internetom, prikazano je dvoje dece vezanih kako sve vreme plaču. Zvaničnici su bili šokirani i kako kažu "zgroženi" snimkom.

Vlasti su saopštile da ih je 45-godišnji muškarac pozvao u ponedeljak da prijavi incident u Brumu, oko 2.000 km severno od Perta, rekavši im da je pronašao decu u "tuđem bazenu".

Policajci su stigli na lice mesta i zatekli dvoje dece "fizički vezanih" kablovskim vezicama, a kasnije su pronašli najstarijeg dečaka koji je pobegao sa lica mesta, saopštila je policija.

Bolničari su pregledali decu na licu mesta i oni su se ubrzo nakon toga našli sa svojim porodicama, navode vlasti.

Muškarac je izašao na slobodu uz kauciju i trebalo bi da se pojavi pred Sudom za prekršaje u Brumu 25. marta.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA