Vreme čitanja: oko 1 min.

Mič Mekonel podržao Trampa u trci za predsednika SAD

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Potpuno je jasno da je bivši predsednik Tramp zaradio potrebnu podršku republikanskih glasača da bude naš kandidat za predsednika SAD. Ne treba da čudi to što će kao kandidat imati moju podršku", naveo je Mekonel

  • 1
Mič Mekonel Foto: Michael Brochstein / Zuma Press / Profimedia

Odlazeći lider republikanaca u Senatu Mič Mekonel podržao je danas Donalda Trampa u trci za predsednika Sjedinjenih Američkih Država.

"Potpuno je jasno da je bivši predsednik Tramp zaradio potrebnu podršku republikanskih glasača da bude naš kandidat za predsednika SAD. Ne treba da čudi to što će kao kandidat imati moju podršku", naveo je Mekonel, prenosi Njujork tajms.

Ranije danas, bivša guvernerka Južne Karoline Niki Hejli suspendovala je svoju kampanju za predsedničku nominaciju Republikanske stranke.

Mekonel (82) je prošle nedelje da će se u novembru povući sa mesta lidera republikanaca u Senatu, nakon skoro 17 godina provedenih na toj funkciji.

Poslednjih meseci je imao nekoliko zdravstvenih problema, a najzapaženija su bila dva slučaja kada se pred televizijskim kamerama na nekoliko sekundi "zamrznuo".

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maca

    6. mart 2024 | 17:43

    Mič Bjukenon je jedan od najboljih plivača svog vremena verujem da će mnogo njegovih fanova da da trampu glas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA