Vreme čitanja: oko 1 min.

Električnom automobilu otkazale kočnice, pa počela drama: Policija specijalnom taktikom sprečila najgore

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kvar na električnom automobilu na autoputu M62 u Velikoj Britaniji ostavio je vozilo bez mogućnosti kočenja, primoravši policiju da interveniše, što je dovelo do velikog zastoja u saobraćaju

  • 1
Velika policijska akcija zaustavljanja električnog automobila bez kočnica Foto: NW Motorway Police

Policijski automobili su preplavili autoput M62 u Velikoj Britaniji kako bi spasili vozača nakon što je njihov električni automobil pretrpeo zastrašujuću "električnu grešku" koja ga je sprečila da koči, javlja Mirror.

Službenici policije Merzisajda i policije Velikog Mančestera koristili su specijalističke taktike u sredu popodne da blokiraju vozilo između brojnih policijskih vozila, da bi ga na kraju zaustavili, prenosi Manchester Evening News.

Slike sa lica mesta prikazuju crno vozilo uglavljeno između dva vozila iz policije Merzisajda. Dve trake su kasnije ponovo otvorene, dok su još dve zatvorene, što je izazvalo velika kašnjenja od skoro sat vremena, a gužve su se povećale pre špica.

Od tada su prijavljena duga kašnjenja na M62 između raskrsnice 11 i 12 zbog zatvaranja traka.

"Policija je zatvorila trake 3 i 4 na M62 EB J11 do 12. Ovo je bilo neophodno nakon upotrebe taktike za zaustavljanje električnog vozila sa električnim kvarom ybog koga vozač nije mogao da koči. Službenici autoputa iz Merzisajda, Češira i GMP-a su vozilo bezbedno zaustavili", saopštila je policija.

Saobraćaj je kasnije normalizovan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Super elektrik

    7. mart 2024 | 09:10

    Toyota najbolja za to. Full electricni auto ima menjač i normalne hidraulične kočnice ABS i sve ostalo kao i normalan automobil.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA