Vreme čitanja: oko 2 min.

Beba Viktorija nađena u đubretu, majka bogatašica se sramno branila na sudu: "Pokazala sam joj ljubav"

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Nisam uradila ništa osim što sam joj pokazala ljubav... Dala sam joj sve najbolje", rekla je majka prilikom svedočenja

  • 0
Beba Viktorija preminula roditelji nebriga Constance Marten Mark Gordon Victoria Printskrin: CCTV

Bogatašica iz Velike Britanije, optužena za ubistvo svoje ćerkice Viktorije, negirala je da je nanela bilo kakvu štetu svojoj bebi, rekavši porotnicima "ništa nisam uradila osim što sam joj pokazala ljubav".

Konstans Martin (36) i njen partner Mark Gordon (49) osumnjičeni su za smrt njihove ćerke Viktorije. Telo bebe pronađeno je prošle godine u napuštenoj šupi u Brajtonu u kesi prekrivenoj đubretom.

Marten je potiče iz bogate porodice, a njoj i njenom partneru se sudi za ubistvo devojčice.

Prvi put kada se pojavila na optuženičkoj klupi rekla je sudu da je osetila "nevericu, šok i jaku tugu" kada joj je beba umrla.

Constance Marten Greater Manchester Police

"Nisam uradila ništa osim što sam joj pokazala ljubav... Dala sam joj sve najbolje", rekla je majka prilikom svedočenja.

"Mislim da to nije nešto od čega ću krenuti dalje. Osećam se krivom jer je bila u mojim rukama. Nije lako živeti sa tim", dodala je.

Potraga širom zemlje pokrenuta je nakon što je 5. januara 2023. pronađena posteljica u izgorelom automobilu para pored autoputa u blizini Boltona u Velikom Mančesteru.

Tužioci kažu da su bežali 54 dana, živeći van mreže u šatoru na Saut Daunsu u zimskim uslovima, jer su želeli da zadrže svoju bebu, pošto im je njihovo prethodno četvoro dece bilo oduzeto.

Constance Marten Greater Manchester Police

Viktorijino raspadnuto telo pronađeno je 1. marta prošle godine u kesi u šupi u Brajtonu, u istočnom Saseksu, nekoliko dana nakon što je par uhapšen 27. februara.

Majka je na sudu rekla da je devojčica preminula u šatoru kada ju je držala u naručju prekrivena jaknom kako bi je zaštitila od hladnoće.

Iako je uzrok njene smrti još uvek "neutvrđen", a porotnici su čuli da je mogući uzroci smrti hladnoća ili zajedničko spavanje.

Majka i njen partner Mark su optuženi za ubistvo iz nehata nastalo usled grubog nemara, prikrivanje rođenja deteta, okrutnost prema deci i izazivanje ili dozvoljavanje smrti deteta.

Očekuje se nastavak suđenja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA