Vreme čitanja: oko 1 min.

Koji su sve detalji sporni na fotografiji Kejt Midlton

I. N.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na fotografiji koju je objavila palata vidi se Kejt sa decom, a zbog pojedinih "čudnih detalja", agencije su donele odluku da istu uklone sa svojih servisa

  • 0

Čitav svet priča o fotografiji princeze Kejt Midlton koju je objavila Kensingtonska palata, a nakon što su četiri svetske agencije uklonile fotografiju spekulišući da je montirana.

Supruga princa Vilijama se nije dugo pojavljivala u javnosti, a ovo je bila prva njena fotografija koja je objavljena nakon što je imala operaciju abdomena.

Na fotografiji koju je objavila palata vidi se Kejt sa decom, a zbog pojedinih "čudnih detalja", agencije su donele odluku da istu uklone sa svojih servisa.

"Detaljnija analiza je pokazala da se čini da je slika montirana", objasnio je AP razlog uklanjanja slike.

Naime, ono što je mnogima zapalo za oko jeste da izgleda kao da je ruka princeze Šarlot pomerana, potom rajsferšlus na džemperu princeze Kejt deluje kao da je isečen. Primećeni su i neobični detalji na kosi princeze Šarlot...

Nakon što se podigla bura, oglasila se i princeza, koja tvrdi da je ona "uredila fotografiju".

"Kao i mnogi fotografi amateri, povremeno eksperimentišem sa montažom. Želela sam da izrazim svoje izvinjenje zbog konfuzije koju je izazvala porodična fotografija koju smo juče podelili. Nadam se da su svi koji su slavili imali veoma srećan Dan majki", saopštila je princeza.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA