Vreme čitanja: oko 3 min.

Nova ujdurma oko Kejt Midlton: Ko je žena na fotografiji na kojoj se tvrdi da je ona?

M. P.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pitanje koje je dominiralo platformama društvenih medija u poslednjih dve nedelje bilo je jedno: gde je Kejt?

  • 1
Kejt Midlton Foto: Tanjug/AP

Usred glasina i kontroverzi o britanskoj kraljevskoj porodici u vezi sa Kejt Midlton, princezom od Velsa, mediji su objavili da je primećena na farmi u Vindzoru. Kejt je prethodno nestala iz javnosti od operacije abdomena, piše India Today.

Pitanje koje je dominiralo platformama društvenih medija u poslednjih dve nedelje bilo je jedno: gde je Kejt?

Pitanje o Kejt Midlton, princezi od Velsa, dolazi usred glasina o navodnoj aferi princa Vilijama i njenom nedostatku u javnosti od njene abdominalne operacije.

Haštag #WhereIsKate“ je bio u trendu. Takođe, porasle su onlajn pretrage za Rouz Hanberi, markizom od Čolmondelija, sa kojom je princ od Velsa Vilijam navodno imao aferu.

Princeza od Velsa takođe je bila uhvaćena u kontroverzi oko digitalno izmenjenog porodičnog portreta objavljenog na Dan majki.

Usred svih ovih glasina i kontroverzi, britanski mediji su objavili da se Kejt pojavila na svojoj omiljenoj farmi u Vindzoru u subotu. To je, navode mediji, nagovestilo njen postepen povratak zvaničnim angažmanima nakon dužeg odsustva nakon operacije abdomena.

Prodavnica na farmi, koja se nalazi otprilike pola kilometra od njene kuće Adelejd Kotidž u Vindzoru, označila je prvi javni izlazak Midltonove u poslednje vreme.

Kejt je izgledala "srećno, opušteno i zdravo", objavio je The Sun, citirajući posmatrače.

Pre toga, princeza Kejt i njen suprug, princ Vilijam, proveli su vreme gledajući svoju decu – Džordža (10), Šarlot (8) i Luisa (5) – kako učestvuju u sportskim aktivnostima.

Kejt i princ Vilijam bili su podložni intenzivnoj medijskoj kontroli i divljim spekulacijama u vezi sa njenim blagostanjem i spekulacijama o tome gde se ona nalazi.

Kontroverza i odsustvo Kejt Midlton

Nedavna kontroverza u kojoj je Midletonova modifikovala fotografiju za Dan majki koristeći Photoshop, pojačala je pažnju.

Posle operacije abdomena, njeno odsustvo je izazvalo pitanja: gde je Kejt?

Nakon Kejtinog odsustva, još jedna glasina koja se pojavila bila je afera princa Vilijama i Rouz Hanberi.

Usred kontroverze oko digitalno izmenjene fotografije za koju je Kejt Midlton preuzela odgovornost, princ Vilijam, njen suprug, opisao ju je kao "umetničku" kada je posetio londonski omladinski centar. Primedbe princa od Velsa takođe dolaze usred glasina o njegovoj aferi.

U svojim naporima da održe komunikaciju sa javnošću, Kejt i Vilijam su na društvenim mrežama poželeli svojim pratiocima srećan Dan Svetog Patrika, podelivši video snimak britanskih vojnika koji vežbaju za svoju godišnju paradu.

Kejtin javni nastup u Vindzoru dolazi nakon dužeg odsustva, što je izazvalo zabrinutost među dobronamernima.

Britanski mediji nagovestili su potencijalno "veliko saopštenje" kraljevske porodice, zbog čega javnost željno iščekuje vesti.

Svedoci u prodavnici na farmi izrazili su iznenađenje i olakšanje što su videli Midltonovu napolju.

"Posle svih glasina koje su se kružile, bio sam zapanjen videvši ih tamo. Kejt je bila u kupovini sa Vilijamom, izgledala je srećno i izgledala je dobro", rekla je osoba koja je prisustvovala Kejtinoj poseti za The Sun.

Buduće obaveze princeze

Kejtino poslednje pojavljivanje u javnosti bilo je na Božić, a uzdržala se od službenih dužnosti od operacije u januaru.

Očekuje se da će ona možda nastaviti s angažmanima posle 17. aprila, kada se njena deca vrate u školu posle uskršnjeg raspusta.

Iako se spekuliše o povratku Midltonove na Uskršnju nedelju, upućeni sugerišu da bi ona mogla da razgovara o svojoj zdravstvenoj borbi samo ako nastavi svoje kraljevske dužnosti.

"Ona i Vilijam su najotvoreniji kada komuniciraju sa javnošću i mogu da vidim svet u kome bi princeza mogla da razgovara o svom oporavku se bavi budućim obavezama", rekli su izvori za londonski Tajms.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA