Patrik je kandidat na izborima u Americi i oženjen je Srpkinjom: Pričali smo o izborima i životu u Ohaju

Novinarka portala Telegraf, koja trenutno učestvuje na programu Foreign Press Center-a pri Stejt Departmentu, imala je priliku da poseti Kolambus i porazgovara sa Patrikom i njegovom suprugom Slađanom o kandidaturi na današnjim izborima

Komentari

  • E

    19. mart 2024 | 15:00

    Ako nas Patrik ne spase niko neće.

  • mihailovic

    19. mart 2024 | 14:31

    Osipanje Srpstva, nase zene ali i nasi muskarci ulazeci u brak sa stranim partnerom njihovo potomstvo se razvodnjava potpuno tako da od Srpstva nema ni slovo S. Vidite ova mlada zena je vec amerikanka a ne Srpkinja jer je dosla kao mala u USA tamo odrasla,skolovala se,Srpski jezik slabo zna a tek njena deca mozda ni neku rec nece znati a jos i zasnovala porodicu sa stranim partnerom tako da nemozete etiketirati nju da je "Srpkinja",njeni roditelji DA ali ova mlada zena jos se samo povezuje sa Srbijom zbog njenih roditelja dok su u zivotu a tada nema vise nista sa Srbijom. I to nije samo ovaj slucaj,to su vise stotina hiljada slucajeva po celom svetu. Mi govorimo o beloj kugi u Srbiji ali sami smo doprineli da nas narod da bi opstao trazi spas u inostranstvu i tu bas gubimo nas narod. Moze neko to tumaciti kako zeli ali to je istina i velika tragedija za Srpstvo u celini.

  • mihailovic

    19. mart 2024 | 14:19

    Boze drai koliko se Srpstvo osipa,nase zene ali i nasi muskarci ulazeci u brak sa stranim partnerom njihovo potomstvo se razvodnjava potpuno tako da os Srpstva nema ni slovo S. Vidite ova mlada zena je vec amerikanka a ne Srpkinja jer je dosla kao mala u USA tamo odrasla,skolovala se,Srpski jezik slabo zna a tek njena deca mozda ni neku rec nece znati a jos i zasnovala porodicu sa stranim partnerom tako da nemozete etiketirati nju da je "Srpkinja",njeni roditelji DA ali ova mlada zena se jos samo povezuje sa Srbijom zbog njenih roditelja dok su u zivotu a tada nema vise nista sa Srbijom. I to nije samo ovaj slucaj,to su vise stotina hiljada slucajeva kako sa nasim zenama i nasim muskarcima. Mi govorimo o beloj kugi u Srbiji ali sami smo doprineli da nas narod da bi opstao trazi spas u inostranstvu i tu bas gubimo nas narod. Moze neko to tumaciti kako zeli ali to je istina i velika tragedija za Srpstvo u celini.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA