Vreme čitanja: oko 1 min.

Šta se tačno događalo pre nego što je Edi Rama gurnuo novinarku: Pokušao da je dodirne za obraz?

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Situacija se zahuhtala kada je novinarka spomenula novac koji se "ne sliva u sadašnju luku Drač, gde nema ulaganja, već se prodaju zgrade..."

  • 5
Edi Rama premijer Albanija Foto: Tanjug/AP

Nakon što se premijer Albanije Edi Rama danas tokom konferencije nedolično ponašao prema televizijskoj voditeljki lokalni mediji su preneli navodno ceo dijalog koji je vođen između njih dvoje.

Kao što je poznato, navodno je ključno pitanje bilo vezano za novac albanskih poreskih obveznika koji se "sliva" u novu luku, dok se u sadašnjoj luci Drač prodaju stanovi privatnog investitora.

"Hoće li to biti isti ugovor kao onaj sa lukom Drač, gde se zemlja i porezi opraštaju?", glasilo je prvo sporno pitanje novinarke.

Na to je Rama odgovorio da "Latini imaju izraz 'Tužba nije argument'", a onda se novinarka nadovezala i upitala da joj kaže iznos koji Albanci zarađuju...

"Iz svega što radimo, Albanci pobeđuju, oni će pobediti. Promocija razvoja, realizacija planova, sve ovo obogaćuje Albaniju i njene žitelje, jača njenu ekonomiju", odgovorio je Rama.

"Da li je država uradila studiju koliko će Albanci zarađivati?", pitala je novinarka, a premijer je rekao da govorimo o "Albaniji koja postaje konkurentna, ostalo je brbljanje".

Ubrzo se situacija zahuhtala kada je novinarka spomenula novac koji se "ne sliva u sadašnju luku Drač, gde nema ulaganja, već se prodaju zgrade...".

Navodno je tada premijer Albanije pokušao da je dodirne po licu i rekao joj da "ide", prenosi Sot.

Novinarka mu je onda odbrusila da je ne dira.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ја

    19. mart 2024 | 14:05

    Рамино понашање ме подсећа на понашање једног политичара у Србији.

  • ARČIBALD

    19. mart 2024 | 14:04

    Ova vest nam je veoma važna. Hvala vam !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA