Vreme čitanja: oko 1 min.

Još jedan republikanac otpao s liste potencijalnih kandidata za potpredsednika SAD ako pobedi Tramp

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prošlog meseca, Tramp je, gostujući na Fox News-u, izjavio ko se nalazi na "užoj listi" potencijalnih potpredsedničkih kandidata

  • 0
Donald Tramp Foto: Tanjug/AP

Kandidat Republikanske stranke za predsednika SAD Donald Tramp neće izabrati biznismena Viveka Ramasvamija za svog potpredsednika, ali će mu možda ponuditi mesto u svom kabinetu ukoliko pobedi na novembarskim izborima, piše The New York Post, pozivajući se na neimenovane izvore.

Ramasvami, koji se takođe kandidovao za kandidata republikanaca, podržao je Trampa nakon unutastranačkih izbora u Ajovi 15. januara.

Iz njegovog tima ističu da "postoji mnogo spekulacija u medijima, ali da je Vivekov glavni fokus na tome da Tramp bude izabran za predsednika".

"Tako ćemo podići Ameriku", rekla je portparolka Ramasvijama Triša Meklafin za američki list.

Dodala je da bi Sjedinjene Države bile "srećna zemlja" ako bi Ramasvami bio deo sledeće američke administracije.

Prošlog meseca, Tramp je, gostujući na Fox News-u, rekao da se, pored Ramasvamija, na njegovoj "užoj listi" potencijalnih potpredsedničkih kandidata nalaze senator Tim Skot, bivša kongresmenka Tulsi Gabard, guverner Južne Dakote Kristi Noem, kongresmen Bajron Donalds i guverner Floride Ron Desantis.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA