≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pronađeno telo Marine, bake otete devojčice Mije: Obistinilo se ono na šta su svi sumnjali

Vreme čitanja: oko 1 min.

Policijski ronioci su u sredu pronašli beživotno telo žene u ribarskom jezeru u blizini Bad Mingolšajma

  • 0
Otmica bebe,  Maryna Stetsenko Marina Foto: Polizeipräsidium Mannheim

Nemačka policija izvukla je iz jezera beživotno telo za koje se sumnja da pripada Marini S. (51) iz Ukrajine koja je misteriozno nestala početkom marta.

Prema prvim informacijama, baku su ubili ljudi koji su oteli njenu unuku Miju, koja ima samo pet nedelja, i ubili njenu ćerku Margaretu (27).

Policijski ronioci su u sredu popodne pronašli beživotno telo žene u ribarskom jezeru u blizini Bad Mingolšajma (okrug Karlsrue), saopštili su policija i javni tužioci, prenosi Bild.

"Ovo je očigledno nestala 51-godišnjakinja", navodi se u saopštenju nemačke policije.

Prema trenutnoj istrazi, oni su ubili bebinu baku 6. marta uveče, a potom i majku Margaritu nekoliko sati kasnije.

Pretpostavlja se da je Marina S. nije umrla od davljenja u jezeru, već da je uzrok nasilno ponašanje.

Rezultat obdukcije još uvek nije dostupan.

Podsetimo, beživotno telo njene ćerke pronađeno je 7. marta u reci Rajni u Hohenhajmu, a policija je odmah krenula u potragu za malom Mijom i Marinom. Beba je pronađena 13. marta kod jednog para, koji je u međuvremenu uhapšen zbog otmice i sumnje da su ubili Margaretu, a verovatno i Marinu.

Uhapšeni su ruska državljanka (44) i Nemac (43). Njihov identitet nije saopšten i u ovom trenutku nije poznato kako je mala Mia tačno završila kod njih.

Prema rečima Margaretinih prijatelja, ona i Marina su pre četiri meseca stigle u Nemačku i to iz Slovačke, gde su boravile u izbegličkom kampu. Poslednji put su viđene početkom meseca kako sede u restoranu sa jednom ženom. Veruje se da je to žena koju su upoznale preko interneta, a koja im je navodno rekla da može da im završi nemačke papire.

Mala Mia je, nakon što je pronađena u sredu, odvedena u bolnicu i u dobrom je stanju. DNK analizom je utvrđeno da je reč o otetoj devojčici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA