Vreme čitanja: oko 1 min.

Američka milijarderka nakon večere sa prijateljima sletela kolima u jezero i udavila se: Bila je pijana

A. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kancelarija policijskog okruga Blanko objavila je da je nivo alkohola u njenoj krvi bio gotovo tri puta veći od dozvoljene

  • 4
Angela Chao milijarderka SAD Foto: Tanjug/AP

Američka milijarderka Anđela Čao bila je pijana kada je prošlog meseca svojim automobilom Teslom upala u jezero i udavila se na ranču u Teksasu, rekli su iz policije, a prenosi BBC.

Kancelarija policijskog okruga Blanko objavila je da je nivo alkohola u njenoj krvi bio gotovo tri puta veći od dozvoljene. Rekli su da je njena smrt bila nesrećan slučaj.

Anđela (50) je preminula nakon večere 10. februara sa grupom prijatelja na imanju u blizini Džonson Sitija.

Pozvala je sedam prijatelja da provedu vikend na njenom velikom ranču, a veče pre toga bili su na koncertu repera Pitbula u Ostinu, stoji u policijskom izveštaju.

Nakon večere, autom se vraćala u kuću, ali prilikom vožnje unazad upala je svojom Teslom u jezero. Pozvala je u pomoć, ali nije joj bilo spasa. Prijatelji su pokušali da je izvuku, ali bezuspešno.

Policajci su tek kasnije uspeli da razbiju staklo i izvuku je, ali tada je već bilo prekasno.

Anđela Čao je bila predsednica i izvršna direktorka brodarske firme svoje porodice, Foremost Group, koja upravlja globalnom flotom brodova za prevoz tereta. Bogatstvo joj se procenjivalo na više od 14 milijardi dolara.

Bila je udata za Džima Brejera, takođe milijardera koji se bavi rizičnim kapitalom.

Njena starija sestra Elejn Čao udata je za Miča MekKonela, čelnika republikanaca u Senatu, te je bila državna sekretarka saobraćaja za vreme predsednika Donalda Trampa i državna sekretarka rada za vreme predsednika Džordža Buša mlađeg.

Kada je prošlog meseca objavio da se povlači s mesta čelnika republikanaca u Senatu, MekKonel je sugerisao da je ta tragedija takođe bila faktor u njegovoj odluci.

"Kada izgubite voljenu osobu, posebno u mladosti, postoji određena introspekcija koja prati proces tugovanja", rekao je senator iz Kentakija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihajlo

    21. mart 2024 | 08:32

    A mozda je neko nalio alkoholom pa gurnuo u jezero....

  • Nikolas

    21. mart 2024 | 08:23

    DRUSTVO !!! PUSTILI JE DA VOZI PIJANA I POGINE !!!

  • Boban

    21. mart 2024 | 17:04

    A sada zamislite šta bi pisali da se ovo desilo u Rusiji, nekom milijarderu??? Pola sata pre smrti bi svu rodbinu pozvali na minhensku konferenciju, a za vreme smrti bi već ručkali sa Bajdenom i odmah bi utvrdili da je automobil Tesla ustvari oružije u rukama KGB tj FSB, i da na daljinski upravljaju automobilom , gde kroz ventilaciju puštaju novičok, staričok ili omladinčok

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA