≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kejt otkrila šta je rekla svojoj deci nakon što joj je dijagnostikovan rak

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Princ i princeza od Velsa objasnili su situaciju svojoj deci Džordžu, Šarlot i Luiju, nakon "ogromnog šoka" zbog njene dijagnoze

  • 2
Kejt Midlton Foto: James Whatling / The Mega Agency / Profimedia

Princeza od Velsa je otkrila kako umiruje svoje troje male dece usred borbe sa rakom.

Majka troje dece kaže da su ona i princ Vilijam objasnili situaciju svojoj deci Džordžu, Šarlot i Luiju, nakon "ogromnog šoka" zbog njene dijagnoze.

Princeza Katarina je rekla da im je rekla da joj je „dobro i da je svakim danom sve jača“ i da se „fokusira na stvari koje će mi pomoći da ozdravim“.

Ova 42-godišnjakinja je takođe otkrila da joj utehu pruža to što je njen muž pored nje i da oni čine „sve što mogu da ovo procesuiraju i reše privatno zarad naše porodice“.

U televizijskom obraćanju buduća kraljica je otkrila da joj je dijagnostikovan rak nakon uspešne operacije abdomena u januaru i da su joj lekari savetovali da se podvrgne preventivnoj hemoterapiji.

(Telegraf.rs)

Video: Kejt Midlton ili Megan Markl: Kod muškaraca "mrtva trka"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Вождовац

    22. mart 2024 | 19:46

    Па да је рекла, рак имам зато што деца у Србији и Републици Српској имају рак зато што је држава чија сам ја принцеза, бомбардовала бомбама са осиромашеним уранијумом њихову земљу... и мени је много било жао и Богу сам тражила опроштење.... Дао ми је исто што смо ми њима дали. Е ако је то рекла молићу се за њу.

  • Јелена

    23. mart 2024 | 01:29

    Тачно знам како се осећа... Не размишља о себи већ о томе да оставља децу, осећа се немоћно, јадно... Него, децу ће имати ко да јој чува у њеном случају. Биће то гувернанте, као и до сада. Муж ће наставити где је стао, свет ће се и даље кретати. Тако размишљају људи који се сусретну са карциномом, са могућом смрти. Иако нисам њен "фан", желим јој да се извуче из канџи рака и да проживи што дуже срећна са својом децом. Искрено, жао ми је када видим младу мајку која оставља ситну децу. Ја сам имала милост Бога или срећу, (назовите како желите) али осетила сам дах смрти на кожи. Прошла сам кроз духовну и телесну кризу али ево, већ седам година сам жива и здрава, уз своју децу коју гледам како расту. И душа ми је мирнија а срце пуно. Захваљујем Богу стално... Константно размишљам шта би било да сасвим сличајно нисам отишла код специјалисте... Без обзира што се она и ја дијаметрално супротно разликујемо, и што ће Кејт имати цео тим стручњака око себе и што је она воњена принцеза, надам се да ће се, пре свега, једна мама изборити са болешћу. На жалост многи нису 🙁

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA