Vreme čitanja: oko 1 min.

Gde je bio Vilijam kada je saznao da Kejt ima rak

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kejt Midlton je danas otkrila javnosti da ima rak

  • 0
Princ Vilijam i Kejt Midlton Foto: DPPA / ddp USA / Profimedia

Princ Vilijam je otkrio da njegova supruga Kejt ima rak samo nekoliko trenutaka pre nego što je trebalo da prisustvuje komemoraciji kralju Konstantinu Grčkom i povukao se na samo nekoliko trenutaka do kraja, otkriveno je, prenosi Dejli mejl.

Odsustvo princa od Velsa sa događaja u kapeli Svetog Đorđa u zamku Vindzor 27. februara je pokrenulo pitanja, ali večerašnje otkriće o princezinom zdravlju bacilo je novo svetlo na to zašto je ostao po strani.

Kejt tek što je dijagnostikovan rak, otkriveno je večeras - nakon što je Bakingemska palata prvobitno rekla prethodnog meseca da njeno stanje nije kancerogeno.

Očekuje se da će se kraljevski pomoćnici okupiti oko Vilijama sve više dok se on povlači sa prve linije i brine o deci para dok se njegova žena oporavlja.

Princ je već prilagodio svoje kraljevske dužnosti kako bi posvetio još više vremena svojoj porodici nakon što je Kejt prvi put primljena na Londonsku kliniku u januaru.

Kejtini roditelji, Kerol i Majkl Midlton žive samo 53 milje dalje u Baklberiju u Berkširu, a snažna veza između majke i ćerke bila je ključna karakteristika problematičnih poslednjih meseci.

Kejtini sestra i brat Pipa (40) i Džejms (36) takođe su pri ruci u Baklberiju.

Vilijamova odluka da ne prisustvuje parastosu kralju Konstantinu bila je iznenađenje u to vreme, a razlog je opisan kao „lične prirode“.

Kraljica Kamila je bila najviši član kraljevske porodice koji je prisustvovao, a Vilijamov ujak princ Endrju takođe je bio u istaknutoj ulozi dok je vodio kolege iz kraljevske porodice na službu.

Konstantin je bio Vilijamov kum, za koga se kaže da je pozvao grčku kraljevsku porodicu da se izvini što nije bio tamo.

(Telegraf.rs)

Video: Prinčevi Vilijam i Hari prvi put zajedno u javnosti od raskola: Sa suprugama odali poštu kraljici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA