≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Objavljen snimak i drugog uhapšenog teroriste: Pogledajte kako ga ispituju ruski specijalci

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na snimku se vidi kako osumnjičenog drže za kosu dok ga propituju

  • 5
Moskva, rusija, policija Foto: Profimedia

Nakon što se na društvenim mrežama pojavili snimci uhapšenog teroriste osumnjičenog da je učestvovao u masakru u Moskvu, na Telegramu se navodno pojavio snimak ispitivanja i drugog osumnjičenog za napad.

Na snimku se vidi kako osumnjičenog drže za kosu dok ga propituju, ali muškarac očigledno ne želi da priča previše.

Podsetimo, federalna služba bezbednosti Rusije saopštila je danas nakon hapšenja da je četvorica osumnjičenih terorista, nakon napada koji su sinoć izveli u koncetrnoj dvorani "Krokus siti hol" u Moskvi, imala nameru da pređe granicu Rusije i Ukrajine i da su imali kontakte na ukrajinskoj strani.

Napad se dogodio u 18 sati kada su najmanje tri osobe u maskirnim uniformama upale u "Krokus siti hol" u kom se u tom trenutku, između ostalog, održavao koncert popularne ruske grupe "Piknik".

Napadači su bukvalno s vrata otvorili vatru na prisutne civile, a zatim bacili bombu ili zapaljivu materiju koja je izazvala veliki požar. Na lice mesta došli su pripadnici hitnih službi, kao i veliki broj specijalaca koji su uleteli u zgradu.

Nekoliko časova kasnije saopšteno je da je zgrada bezbedna i da je požar lokalizovan. Tada je počelo izvlačenje ranjenih i mrtvih, a ISIS se oglasio tvrdnjom da su njegovi pripadnici nakon napada uspeli da pobegnu.

Poruke saučešća i osude napada stigli su iz celog sveta, od SAD do Belorusije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA