≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bizarna teorija zavere širi se internetom: "Video sa Kejt je lažan, pogledajte senku na klupi"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na snimku su analizirali sve detalje, od razmaka između dasaka na klupi, do Kejtinog džemera i odsjaja koji ostavlja na lakiranom naslonu

  • 6

Na društvenoj mreži Jutjub pojavio se bizaran video-snimak na kojem se tvrdi da je na snimku Kejt Midlton koja govori o svom zdravstvenom stanju "pronađeno dosta sumnjivih stvari" zbog kojih su neki zaključili da je video potencijalno lažan.

Naime, na snimku su analizirali sve detalje, od razmaka između dasaka na klupi, do Kejtinog džemera i odsjaja koji ostavlja na lakiranom naslonu.

Princeza od Velsa je izašla pred javnost u petak i progovorila o svom zdravstvenom stanju kako bi utišala "buru" koja se podigla. Vodile su se razne spekulacije o njenom zdravstvenom stanju, a vest da ima rak šokirala je ceo svet.

"Najbizarniji detalj" koji je uočen jeste njen prsten na ruci koji navodno "nestaje", pa se "opet pojavljuje" na snimku.

Još jedna navodna "nelogičnost" je senka koju navodno na klupu bacaju crne pruge na njenom džemperu.

Iako je zamolila za razumevanje i pokušala da zaustavi različite priče i spekulacije, izgleda da u tome nije uspela, jer su internetom počele da kruže još bizarnije stvari.

Na kraju video-snimka je čak upoređuju sa preminulom princezom Dajanom...

Član BBC-ja koji je snimio video poruku Kejt Midlton u kojoj je objavila dijagnozu raka, otvorio se i ispričao detalje vezane za objave i spekulacije da je snimak montiran.

Podsetimo, poruka princeze od Velsa emitovana je u petak pre "Vesti u šest", u kojoj je otkrila je da joj je dijagnostikovan rak i da je na hemioterapiji posle teške abdominalne operacije - iako se uzdržala da kaže koju vrstu raka ima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nata

    24. mart 2024 | 18:37

    Ostavite zenu na miru.Oni znaju sta je tacno.Ako je istina da ima rak,da je pocela sa hemoterapijom,da li je neki toreticar zavere video bolesnika posle terapije? Pogotovo prve terapije? Prvog soka posle dijagnoze??? Ne podnose svi terapiju isto.Neko ne moze iz kreveta par dana da ustane,neko funkcionise normalno!! Prosla sam sa roditeljima,zato sam morala ovo da napisem.

  • Mile

    24. mart 2024 | 17:54

    Jedini auto koji je dobijo ime po gradu je moskvič

  • P

    24. mart 2024 | 19:55

    Vjerovatno su ubili Kejt i sad izmisljaju bolest da bi kroz par mjeseci javili da je od nje preminula

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA