≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Muzičari grupe "Piknik" položili cveće u znak sećanja na poginule u Krokusu

K. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rusku prestonicu je u petak, 22. marta, zadesio stravičan teroristički napad u kom je ubijeno najmanje 133, a ranjeno više od 100 osoba. Ubijeno je i troje dece

  • 0
Piknik bend Foto: Youtube printskrin/Пикник

Muzičari grupe "Piknik", koji su održavali koncert u "Krokus siti hol" kada se dogodio teroristički napad, došli su da polože cveće u znak sećanja na žrtve, prenosi RIA Novosti. 

Muzičari su skoro u celoj grupi došli da odaju sećanje na poginule tokom obeležavanja sećanja na poginule, kada je puštena projekcija ždralova koji lete u nebo, ali nisu razgovarali sa novinarima.

Podsećamo, Rusku prestonicu je u petak, 22. marta, zadesio stravičan teroristički napad u kom je ubijeno najmanje 133, a ranjeno više od 100 osoba. Ubijeno je i troje dece.

Krokus Siti Hol, Moskva Foto: Tanjug/AP

Odgovornost za napad u Moskvi preuzela je Islamska država (ISIS), a kasnije je objavila i video za koji tvrdi da je snimak napada u Moskvi.

Federalna služba bezbednosti Rusije saopštila je danas nakon hapšenja da je četvorica osumnjičenih terorista, nakon napada koji su sinoć izveli u koncetrnoj dvorani "Krokus siti hol" u Moskvi, imala nameru da pređe granicu Rusije i Ukrajine i da su imali kontakte na ukrajinskoj strani.

Napad se dogodio u 18 sati kada su najmanje tri osobe u maskirnim uniformama upale u "Krokus siti hol" u kom se u tom trenutku, između ostalog, održavao koncert popularne ruske grupe "Piknik".

Napadači su bukvalno s vrata otvorili vatru na prisutne civile, a zatim bacili bombu ili zapaljivu materiju koja je izazvala veliki požar. Na lice mesta došli su pripadnici hitnih službi, kao i veliki broj specijalaca koji su uleteli u zgradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA