Vreme čitanja: oko 2 min.

Milioner sa TikToka se zakucao skupocenim mercedesom u Kristinin ford: Platio kaznu od 200 evra

J. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nakon nesreće, postalo je jasno da vozač mercedesa nije nepoznat policiji

  • 0
Saobraćajna nesreča Kristina Foto: Privatna arhiva

Sedeći u maloj ford fiesti, Kristina i njen partner su izdaleka videli kako se mercedes-AMG GT C Roadster nekoliko puta okreće, a zatim zanosi u njihovu traku u Budimpešti, piše blikk.hu. Trebalo im je samo nekoliko sekundi da izbegnu sudar, ali nisu imali ni toliko vremena, jer je zadnji deo luksuznog automobila od 180.000 evra udario u prednji deo njihovog automobila, praktično ga uništivši.

- Ni ja ni moj partner nismo mogli da otvorimo vrata. Bili smo skoro u šoku. Ni posle pola godine nisam mogla da hodam kako treba, ni klečanje i čučanj sada ne idu. Ne mogu da vozim autoputem zbog velike brzine, a još se psihički nisam oporavila, moram kod psihologa - rekla je Kristina.

Nakon nesreće, postalo je jasno da vozač mercedesa nije nepoznat policiji, bilo mu je zabranjeno da vozi u trenutku sudara. Mladić iz izuzetno dobrostojeće porodice već je podelio nekoliko video-snimaka na TikTok-u na kojima driftuje i trka se baš sa ovim automobilom.

Saobraćajna nesreča Kristina Foto: Privatna arhiva

Na društvenim mrežama mnogi komentarišu da je momak koji je izazvao nesreću već bio umešan u nekoliko saobraćajnih nezgoda: oborio ogradu, pa se čak navodno zaglavio na stepeništu.

Mađarski mediji pronašli su mladićevu stranicu na društvenim mrežama, sa koje je sada obrisao objave vezane za automobile. Međutim, njegovim pratiocima nedostaje zvuk motora, nekoliko mu je nagovestilo da bi bilo mnogo bolje da se vrati na video-snimke automobila.

Gledajući luksuzne žurke na plaži, verovatno ga nije pokolebalo to što, prema informacijama iz tužilaštva, mora da plati samo kaznu od 24.000 dinara za štetu na fordu.

- Tužilaštvo nije videlo da je dokazano da je moj branjenik zadobio tešku povredu, pa je krivac za nesreću odgovoran za kršenje zakona - rekao je Kazmer Kovač, advokat nevinih žrtava saobraćajne nesreće.

- Ovo je takođe čudno jer ne samo da je izazvao nesreću, već mu je i zabranjeno da upravlja vozilom, već mu je oduzeta vozačka dozvola, ali je tvrdio da rešenje o oduzimanju dozvole nije uredno uručeno, pa nije znao da je više nije imao svoju licencu...

Kako Kristina kaže, postala je žrtva zakona: pošto je, prema rečima lekara, u nesreći zadobila samo modrice, koje je u životu često teže zaceliti od preloma, stoga se nije smatrala ozbiljno povređenim, pa se zato mladić izvukao sa izazivanjem nesreće kršeći pravila. U svakom slučaju, od tada nije tražio Kristinu ni da se barem izvini.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA