Vreme čitanja: oko 1 min.

Novi dokazi u slučaju nestanka male Medi: Policija istražuje kombi kojim je upravljao osumnjičeni Kristijan

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Federalna kancelarija kriminalističke policije u Nemačkoj sada radi na istraživanju kombija koji je nekada vozio Kristijan

  • 0
Madeleine McCann Christian Brueckner Medlin Meken Kristijan Brukner Foto: Tanjug/AP

Medlin Meken nestala je 2007. godine u Portugalu, a na njenom slučaju se intezivno radi već godinama. Jedini osumnjičeni je Kristijan Brukner čiji kombi policija pregleda u cilju pronalaženja devojčicinog DNK uzorka.

Kako prenosi britansku TheSun, Federalna kancelarija kriminalističke policije u Nemačkoj sada radi na istraživanju kombija koji je nekada vozio Kristijan.

U pitanju je beli "mercedez sprinter", a policija ga je pronašla parkiranog na imanju u Nojvegerslebenu.

Na imanju, gde se nekada nalazila fabrika, otkriveni su i pornografski materijali u vidu snimaka i fotografija.

Kristijanu trenutno sudi u Nemačkoj, a optužen je za seksualne zločini koji nisu povezani sa slučajem nestanka male Medi. Njemu se sudi i za pet seksualnih delikata koje je navodno počinio u Portugalu između 2000. i 2007. godine, koja takođe nisu povezana sa nestankom devojčice.

Brukner je i ranije insistirao da nije odgovoran za nestanak devojčice. Pokušao je svoju nevinost da "dokaže" pismima u kojima je istakao da "nije ubica i da protiv njega nema dokaza iako ceo svet u to veruje".

Prema jednom britanskom bivšem iseljeniku, Brukner je planirao da otme malu Medlin i proda je paru koji nije mogao da ima decu. Ken Ralfs (57) rekao je da veruje da su Brukner i njegov saučesnik na kraju sledili plan, ciljajući na Madlin u spavaćoj sobi u odmaralištu.

Podsetimo, mala Medlin je nestala iz svoje spavaće sobe 3. maja 2007. godine dok su njeni roditelji tokom porodičnog odmora večerali sa prijateljima u blizini u letovalištu Praja da Luz.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA