Vreme čitanja: oko 1 min.

Pijana baba zaključala unučiće na terasi: Devojčica pala sa 3. sprata, brat (4) krenuo da skoči za njom

I. N.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dete je sa teškim povredama prevezeno u bolnicu

  • 4
terasa, veš se suši foto: pixabay.com

Dvogodišnja devojčica teško je povređena u Aleu u Francuskoj kada je pala sa 3. sprata zgrade, nakon što ju je baba zaključala na terasi.

Nesreća se dogodila 1. aprila, a dete je srećom palo na živu ogradu, što je ublažilo pad i trenutno je van životne opasnosti, potvrdili su iz bolnice.

Policija je ubrzo uhapsila babu i dedu, koji su kobnog dana brinuli o troje dece. Kako se navodi, baba je bila u teško alkoholisanom stanju.

Brat hteo da skoči za sestricom

Komšije tvrde da je brat povređene devojčice, koji ima svega četiri godine, i sam krenuo da se penje preko ograde, ali da je jedna komšinica videla to i počela da vrišti i zvoni svima na interfon.

Jedna od stanarki 3. sprata čula je vrisku i uletela je u babin i dedin stan i u poslednjem momentu ščepala dečaka.

Baba, koja je bila u stanu sve vreme, navodno nije primetila da je jedno dete palo sa terase, a da je drugo krenulo za njim. Izvor iz istrage navodi da je imala 3 promila alkohola u krvi.

U vreme nesreće deda je bio napolju sa trećom unukom, koja ima svega godinu dana.

Prilikom saslušanja deda je rekao da nije primetio da njegova supruga pije u stanu. Policija navodi da je nemoguće da neko ima 3 promila alkohola u krvi, a da niko ne primeti da je pio, jer to podrazumeva unošenje veće količine alkohola.

Deca su predata u nadležnost Centra za socijalni rad. Nije poznato gde su roditelji malilšana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    4. april 2024 | 07:03

    Neko ko ima 3 promila smrdi na alkohol u prečniku od 5 metara oko sebe. Zapinje nogama o tepih i obara stolice po kući. Pada na leđa i ramenima izvaljuje ragastore od vrata po celom stanu. Usta viljuškom ne može da pogodi. Ako deda sve to nije primetio, ili je slep ili ima 4 promila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA