Vreme čitanja: oko 1 min.

Kejt Midlton bila ucenjena da objavi da boluje od raka? Plašila se da neko drugi to ne uradi umesto nje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Princeza se dugo nije oglašavala, a prema pisanju britanskih medija, do snimanja je došlo jer je bila prisiljena

  • 1
Kejt Midlton Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kejt Midlton iznenadila je svojim video-snimkom na kojem je obelodanila da je obolela od raka, a kako prenose britanski mediji, do toga ne bi ni došlo da "nije bila prisiljena da saopšti svoju dijagnozu".

Nakon što je princeza od Velsa objavila snimak u kom otkriva da ima karcinom, stare teorije zavere su pale u vodu, a pojavile su se nove, još bizarnije.

Princeza se dugo nije oglašavala, a prema pisanju britanskih medija, do snimanja je došlo jer je na to "bila prisiljena" kako informacije ne bi došle do javnosti od nekih drugih izvora.

Kako tvrdi anonimni izvor blizak kraljevskoj porodici, neko je saznao za princezinu dijagnozu, stupio u kontakt sa Palatom i time im nije ostavio drugi izbor osim da izađu u javnost.

Još uvek nije poznato da li je u pitanju neka osoba koja je pristupila dokumentima sa klinike na kojoj je Kejt Midlton operisana, s obzirom na to da su u jednom od skandala bili ugroženi privatni podaci princeze od Velsa i detalji njenog lečenja.

Video: Princeza od Velsa objavila da je pod preventivnom hemioterapijom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA