≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ana i srpski državljanin koji su izgoreli u ferariju pre toga se sreli u klubu? Novi detalji nesreće u Italiji

A. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oni su izgoreli na licu mesta kada se Ferari zakucao u zaštitnu ogradu u nedelju na katolički Uskrs, prepolovio i zapalio

  • 5

U strašnoj nesreći u Italiji, u vozilu "ferari" poginuli su di džej sa srpskim državljanstvom, a devojka koja je stradala sa njim u vozilu je manekenka iz Ukrajine.

Kako prenose italijanski mediji, Hisni Kestaj (40), di džej sa srpskim državljanstvom, u skupocenom Ferariju bio je sa manekenkom Anom Krajevskajom (21).

Oni su izgoreli na licu mesta kada se u nedelju, na katolički Uskrs, ferari zakucao u zaštitnu ogradu, prepolovio i zapalio. Svaka pomoć za njih dvoje stigla je prekasno, a vatrogasci su navodno pet sati pokušavali da izvuku njihova ugljenisana tela.

Mediji pišu da je Ana bila manekenka iz Odese i da su oboje bili stanovnici Švajcarske.

Prema onome što su rekonstruisali istražitelji, njih dvoje su se možda sreli u klubu Sion gde je di-džej puštao muziku noć pre tragične nesreće.

Međutim, tužilaštvo u Italiji je naredilo DNK test i pokušava da uđe u trag rođacima preko švajcarskog konzulata.

Di džeja je na uskršnji ponedeljak identifikovao njegov brat kojem se ušlo u trag preko kantonalne policije.

Do nesreće je došlo u nedelju oko podneva, a veruje se da je Ferari išao brzinom od 200 kilometara na čas, da je proklizao na vlažnom kolovozu i zakucao se u ogradu.

Međutim, pravi uzrok nesreće tek treba da bude utvrđen.

Udar je bio toliko jak, da se auto prepolovio. Prednji deo se zabio u betonsko saobraćajno ostrvo i potom zapalio, dok je zadnji deo odbačen pedesetak metara dalje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komentator

    4. april 2024 | 15:44

    Odakle njemu Srpski pasoš?Nikada nije živeo u Srbiji.Ako je možda živeo na Kosovu koje je Srpsko sad i uvek će biti,ali Italija ga je priznalo kao državu,što nisu tako napisali da je mladić sa Kosova sa Srpskim pasošem zbog svog bahatog ponašanja ubio devojku i sva sreća što se nije zabio u autobus.Žena i deca su ga čekali kući njih mi je žao kao i roditelja mlade devojke koji će siguran sam tužiti porodicu ovog bahatog vozača,ko mu je dao taj auto kao da mu je dao tempiranu bombu,sigurno je znao da će se zabiti u nešto,jer nije imao nikakvo iskustvo u vožnji takvih automobila,ne vređam ali nije to automobil koji mogu da kontrolišu osobe koje ne znaju najbolje da voze

  • Vojkan

    4. april 2024 | 11:04

    Hteo da je fascinira... I uspeo je...

  • F

    4. april 2024 | 11:38

    Atmosfera u klubu je bila zapaljiva izgleda. Srecom da su u nesreći samo svoje živote izgubili

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA