Vreme čitanja: oko 3 min.

"Sejo, idem sa momkom": Otkrivene poslednje reči devojke koja je nađena raskomadana, zločin zgrozio Balkan

I. N.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Prišao sam i shvatio da je u pitanju ljudska noga. Video sam prvo patiku. Kako je stopalo bilo malo, odmah mi je bilo jasno da je u pitanju ženska noga, ispričao je radnik koji je pronašao delove tela kraj auto-puta

  • 0
Forenzičari, mesto zločina, mesto ubistva, ilustracija Foto: Paul Fleet / Panthermedia / Profimedia

Otkriveno je ko je žena, čije raskomadano telo je pre nekoliko dana pronađeno u regionu Dambovice kraj auto-puta na njivi. U pitanju je 38-godišnja žena iz Bukurešta, koja je nestala pre oko mesec dana.

Njeno telo su 5. aprila pronašla trojica radnika dok su se vraćali sa posla. Nadzorne kamere na auto-putu snimile su automobil radnika u trenutku kada su pronašli telo.

Naime, oni su se automobilom isključili sa auto-puta, gde su dvojica pitale kolegu da nešto iznese iz gepeka, a potom su hteli da se našale sa njim da će ga ostaviti na auto-putu. Snimljeno je kako vozač dodaje gas, dok jedan ostaje kraj puta odmah do njive. Upravo je to trenutak kada je radnik video nogu ubijene devojke.

"Prišao sam i shvatio da je u pitanju ljudska noga. Video sam prvo patiku. Kako je stopalo bilo malo, odmah mi je bilo jasno da je u pitanju ženska noga", ispričao je radnik nakon jezivog otkrića.

Iako je bio prestravljen, prišao je bliže i shvatio je da je noga zamotana u plastičnu kezu.

"Želudac mi se okrenuo, odjednom sam osetio užasan smrad. Shvatio sam da je još nešto unutra, ali nisam smeo da priđem bliže", ispričao je radnik.

Prepadnut je potrčao ka vozilu u kojem su bile kolege. Odmah su odjurili u policiju. Nedugo potom na lice mesta su stigle patrole i forenzičke ekipe koje su blokirale čitavo područje. Delove tela pronašli su zapakovane u više plastičnih kesa u radijusu od oko 100 metara. Sumnja se da su životinje pokušale da razvuku ostatke.

Misterija je bila ko je ubijena žena i uzeti su DNK uzorci na analizu. Međutim, policiji se javila devojka, koja je uverena da je ubijena njena sestra, koja je nestala pre oko mesec dana.

"Pre nego što je nestala smo se čule. Rekla mi je: 'Sejo, idem malo napolje'. Htela je da se nađemo kod kockarnice. Oko 16 časova me je opet pozvala i rekla mi je da sam zakasnila i da je upoznala nekog dečka i da će biti sa njim... Pitala sam je sa kim i gde, rekla je da će mi reći kasnije. Više se nismo čule", ispričala je sestra za Observator.

Telo žene pronađeno je u stanju raspadanja, a patika i majica koje su pronađene na njivi odnete su porodici na prepoznavanje. Sada se samo čeka DNK analiza da bi se potvrdile zvanične sumnje o tome ko je ubijena.

"Odmah sam povezala da je to ona, jer kada su 6. aprila krenuli u medijima da povezuju taj slučaj sa slučajem nestale devojke odmah sam iz kuće odnela brdo nalaza sa tragovima DNK za upoređivanje. Noćas sam do 2 sata ostala u stanici u Targovištu na ispitivanju", ispričala je sestra.

Drugi članovi porodice i dalje gaje nadu da je živa i da telo koje su našli u njivi ne pripada njihovoj najmilijoj. Bivši muž kaže da mu nije poznato da se ona ranije kretala na tom području.

"Ne znam kuda se kretala i kakve je obaveze imala. Mislim da joj niko nije želeo zlo, ali ne znam. Samo se nadam da to nije ona", rekao je bivši suprug.

Policija je uverena da je ubijena na drugom mestu i da je telo samo bačeno na njivu kraj auto-puta. Međutim, iznenađuje da je ubica odabrao baš to područje, jer je odlično pokriveno kamerama.

U krugu od nekoliko kilometara ima 37 nadzornih kamera, a policija sada proverava sve snimke, ne bi li ustanovila kada je i ko je tačno bacio telo u njivu. Veruje se da je pitanje trenutka kada će osumnjičeni biti identifikovan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA