Vreme čitanja: oko 1 min.

Prolaznici pronašli Sarine delove tela u parku: Uhapšeni muškarac i žena koje je žrtva poznavala

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Dve osobe u pritvoru su bile poznate Sari i trenutno ne tražimo nikog drugog u vezi sa njenom smrću", dodao je detektiv

  • 0
Sarah Mayhew Foto: Met Police

Ljudski ostaci pronađeni u parku u južnom Londonu identifikovani i pripadaju devojci Sari Majhej (38). Delovi tela pronađeni su u Roudaun Fildsu u Krojdonu u utorak ujutru.

Osumnjičeni za Sarino ubistvo su muškarac (44) i žena (48) koji su uhapšeni i nalaze se u istražnom zatvoru.

Policija je objavila da neće tražiti druge počinioce.

"Moje misli su sa Sarinom porodicom dok se suočavaju sa ovim srceparajućim vestima. Nijedna porodica ne bi trebalo da izgubi voljenu osobu u bilo kakvim okolnostima, a mi ćemo nastaviti da im pružamo našu podršku kako istraga bude napredovala", rekao je detektiv Martin Torp.

"Dve osobe u pritvoru su bile poznate Sari i trenutno ne tražimo nikog drugog u vezi sa njenom smrću", dodao je detektiv.

Policija je primila izveštaje o mogućim ljudskim ostacima oko 9 sati ujutru u parku u Nju Adingtonu.

"Iako se nadam da će ova ažuriranja ponuditi izvesnu sigurnost lokalnoj zajednici, svesni smo razumljive zabrinutosti koju je ovaj incident izazvao širom zajednice", rekao je glavni nadzornik Endi Briten.

"Lokalni policijski timovi će i dalje biti vidljivi i dostupni kako bi razgovarali sa građanima o njihovoj zabrinutosti i odgovorili na sva vaša pitanja što bolje možemo.Zahvaljujemo se na podršci i strpljenju javnosti, što je omogućilo službenicima da izvrše važne istrage na licu mesta", dodao je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA