Vreme čitanja: oko 1 min.

Albanac uhapšen jer je zlostavljao sina, majka deteta branila muža: "Volim ga, ne želim da ide u zatvor"

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Muž me ne udara svaki dan, već jednom ili dva puta mesečno, kada popije i kada ne razume šta radi", objasnila je i dodala da ga se ne plaši

  • 0
Nasilje u porodici, batine Foto-ilustracija: Shutterstock

Dečak (15) godina prvi put je pre devet godina alarmirao policiju i prijavio svog oca, poreklom Albanca, da je pretukao njegovu majku i njega u porodičnoj kući u Solunu. Mališan nije ni slutio da teroru tu neće biti kraj.

Albanac (50) uhapšen je u utorak uveče nakon što je sin pozvao Hitnu pomoć i okrivio svog oca za zlostavljanje njega i 44-majke uz svedočenje o noćnim morama kroz koje su prolazili prethodnih godina.

Tinejdžer je policiji objasnio da njegova majka nije psihički stabilna osoba i da on nije u mogućnosti da je zaštiti od oca, koji je svakodnevno zlostavlja.

Takođe, naveo je da otac i njega maltretira.

Neki događaji datiraju iz 2018. godine, a tada je otac pred očima, tada 9-godišnjeg sina, pretukao majku udarcima u glavu. Dečak je tada opet pozvao policiju.

Takođe, od 2021. godine muškarac ne primenjuje nasilje nad njom i sinom svakodnevno, a najčešće ih tuče lisicama i šutira nogama.

"Ovo se dešava jednom mesečno. Kada dođe kući dete, a moj muž je pijan, on ga udari", rekla je majka, ali i istakla da ne želi da policija goni muškarca.

"Volim ga, ne želim da ide u zatvor", dodala je žena i objasnila da ju je "sramota" zbog svega i da je muškarac "takav jer pije".

"Muž me ne udara svaki dan, već jednom ili dva puta mesečno, kada popije i kada ne razume šta radi", objasnila je i dodala da ga se ne plaši.

Takođe, istakla je da joj se suprug sutradan obavezno izvini i "kaže joj da je voli", te da na osnovu toga ona smatra da je on "dobar čovek".

Za sina ima samo reči hvale i objašnjava to što je slučaj prijavio policiji kao znak da "voli majku".

Policija je odmah po prijavi pristupila hapšenju, a muškarac već ima krivični dosije i služio je u prošlosti zatvorsku kaznu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA