≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pucnjava u školi u Dalasu: Napadač uhapšen, na licu mesta više ekipa hitne pomoći

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

U srednjoj školi u Dalasu došlo je do pucnjave

  • 0
Dalas, Teksas, policija Ilustracija: Pixabay

U srednjoj školi u Dalasu došlo je do pucnjave, javlja WFAA.

Više agencija za sprovođenje zakona reagovalo je u petak ujutru po lokalnom vremenu zbog pucnjave koja je prijavljena u srednjoj školi Vilmer-Hačins na jugoistoku Dalasa, javlja WFAA pozivajući se na izvore iz hitnih službi. Nezvanično, povređen je jedan učenik, ali njegovo stanje nije poznato.

Policijski izvori su rekli WFAA da je osumnjičeni uhapšen nešto posle 11 sati, ali detalji o incidentu još nisu dostupni. Nije bilo početnih informacija od zvaničnika o tome da li je bilo povređenih u incidentu.

Izvori su rekli WFAA da je osumnjičeni pobegao prema školskom terenu za američki fudbal, gde je uhapšen.

Srednja škola Vilmer-Hačins, koja je deo Dalaskog nezavisnog školskog distrikta, nalazi se na Lengdon Roudu, blizu međudržavnih autoputeva 45 i 20.

Zvaničnici spasilačke službe Dalasa potvrdili su da su njihove ekipe poslate u školu u 10.36 sati u petak. Zvaničnici policije potvrdili su da su takođe hitno otišli na lice mesta, ali su za detalje uputili na školsku policiju.

Na licu mesta vi]eno je nekoliko ambulantnih voyila i vatrogasnih kamiona na parkingu škole, kao i nekoliko policijskih automobila oko školskog kampusa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA