Predsednica Gruzije: Rusija vodi hibridni rat,hoće da nas vrati u orbitu Kremlja

Predsednica Gruzije: Rusija vodi hibridni rat,hoće da nas vrati u orbitu Kremlja

Komentari

  • Boban

    20. april 2024 | 06:40

    Pitanje za predsednicu: koliko je stanovnika imala Gruzije kada ste molili da vas Rusija spasi od Turaka i primi u svoj sastav, koliko ste imali u vreme Ruskog catstva, zatim u vreme SSSRa, koliko kada ste se odvojili i bili nezavisni i bili u savezu sa Ruskom federacijom, i koliko imate sada ( od 2008 godine do danas) od kada ste američka kolonija?

  • Апокалипса

    20. april 2024 | 02:54

    Лажи. Ако је нешто целом свету познато то је да Русија никада не води хибридне ратове. А дати у Лондону такву изјаву, у центру операција хибридног ратовања у свету, још је више комично. И то без једног јединог аргумента. Једини хибридни рат који се протеклих година сасвим јасно води је против православља. Никада нисам волела теорије завера у које сам наивно убрајала и ову теорију. Али сада сам сигурна јер све чињенице то показују када се све лепо сабере и одузме. Што се Руса тиче, они своју подршку дају коме хоће јавно, ништа не крију а исто тако и воде прави рат. Када нешто критикују то раде отворено , ако нешто не прихватају, они забране. Ко их изда или нанесе штету држави, они га ликвидирају. Тако да су ово патетичне лажи. Осим тога, то ради и Запад. Само прикривено. Изазову нереде, протесте, политички дестабилизује неку владу. Ако ни то не помогне, измисле афере, пошаљу плаћене убице. Пласирају лажи у медијима док тај политичар не попусти. То је хибридни рат. Хибридни рат је и када неки посланици гласају за фалсификоване извештаје о стању људских права и сл. Све то је заправо хибридни рат уз активност на терену које спроводе они плаћени активисти са заставицама, паролама, разним симболима. Побогу, ово је 21 век. Људи нису будале.

  • Гаргамел

    20. april 2024 | 01:54

    Обзиром да подужи период нисте у орбити Кремља поставља се питање јел вам запад пружио руку спаса, јел вам помогао, јел је на људски начин покушао да вас одвоји од РФ, јел инвестирао у привреду и подигао вам животни стандард и тако показао свима у региону ( и русима који су грађани Молдавије) да је ЕУ спремна да све људе добре воље третира на исти начин ... или је запад спреман само да потпирује сукоб, наоружава друге и да други гину за њихове интересе ! ? Украјини су свашта обећавали али сад им дају на кашичицу, тек толико да РФ не може да их сломи али да могу свакодневно да гину...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA