Vreme čitanja: oko 1 min.

Dramatičan snimak potere gliserima: Evo kako su Španci zaplenili 12 tona droge

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dramatični snimci potere za čamcem objavljeni dok španska policija zaplenjuje veliku količinu droge

  • 1

Španska Granična policija saopštila je da su uhapšene 63 osobe nakon što su policajci zaplenili više od 12 tona hašiša i 630 kilograma kokaina duž andaluzijske obale i reke Guadalkvivir.

Dramatični snimci potere za čamcem objavlila je španska policija dok su njeni pripadnici radili na zapleni velike količine droge i uhapsili više od 60 osoba.

Španska Granična policija je podelila snimke koji prikazuju kako jedan od njihovih brzih čamaca prati plovilo tokom operacije suzbijanja trgovine drogom.

Policija je takođe zaplenila 13 čamaca kao deo Operacije "Strela", koja je organizovana radi borbe protiv organizacija za trgovinu drogom koje deluju duž južne španske obale.

Granična policija je saopštila da je zaplenjeno više od 12.000 litara goriva kao deo operacije - smanjujući logističke sposobnosti kriminalnih grupa koje deluju u tom području.

Snage su podelile slike zaplenjene droge, zaplenjenog goriva i čamaca koji su dizani iz vode kranovima.

Policija je saopštila da je zaplenjeno i ukradeno vozilo koje je korišćeno u kriminalne svrhe.

Operacija "Strela" počela je 1. aprila i uključuje razne jedinice Granične policije, uključujući pomorske, kopnene i vazdušne jedinice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA