≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Veoma uznemirujući snimak: Bivša misica Ekvadora izrešetana usred bela dana u restoranu

O. S.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Jedan napadač je zapucao ka bivšoj misici i njenom pratiocu, dok je drugi čuvao stražu na vratima restorana

  • 0
Landy Parraga Foto: Instagram/landyparraga.ec/Twitter

Nadzorna kamera zabeležila je zastrašujući trenutak kada je, usred dana, u restoranu, hladnokrvno ubijena bivša misica Ekvadora, svega nekoliko meseci nakon što je njeno ime spomenuto u razgovoru dvojice narko-dilera. Kako prenosi dailymail.co.uk, Landi Paraga Gojburo (23) ubijena je dok je bila u restoranu sa jednim muškarcem.

Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama, njih dvoje su opušteno razgovarali kada im se približio jedan od dvojice napadača, bez da su oni to primetili. Jedan napadač je ubrzo zapucao, ka bivšoj misici i njenom pratiocu, dok je drugi čuvao stražu na vratima restorana.

Oba napadača su ubrzo pobegla sa mesta zločina. Nepomiočno telo lepotice ostalo je da leži na podu dok su zadobijene rane bile jasno vidljive na njenom telu. Policija je pokrenula istragu o zločinu i traga za motivom ubistva Landi Paraga Gojburo, koja je 2022. bila izabrana za mis provincije Los Rios.

Ona je imala preko milion pratilaca na društvenim mrežama gde je bila vrlo aktivna. kako je preneo "EL Comercio" je bila vlasnica firme koja se bavila uvozom i imala je sopstvenu liniju sportke odeće. Na društvenim mrežama je često pokazivala kako vozi luksuzan stil života. Putovala je širom sveta i odsedala u skupim hotelima i posećivala luksuzne restorane.

Međutim, iza raskošnog načina života krila se mnogo tamnija istina. U decembru prošle godine njeno ime je spomenuto u razgovoru koji je objavila kancelarija glavnog tužilaštva u Ekvadoru kao deo slučaja u istrazi protiv velike grupe organizovanog kriminala.

Jedan od 52 osobe protiv kojih se vodi istraga je Helive Angulo, čiji je nadimak "Estimado". On je u razgovoru sa narko dilerom Leonadrom Noereom, spomenuo da ga je policija ispitivala o ubijenoj lepotici.

"Ako moja žena naiđe na bilo šta o njoj, gotov sam. Prijatelju, njeno ime ne sme nigde da se pojavi. U suprotnom, moj svet će se srušiti", rekao je on.

Norero je ubijen u zatvoru u 2022. godine, šest meseci nakon njegovog zatvaranja. Transferi novca na bankovni račun bivše misice su pod istragom Kancelarije državnog tužioca, koja je odbila da komentariše slučaj.

Uznemirujuće fotografije ubijene misice možete videti OVDE.

(Telefraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA