Zelenski pozvao saveznike da ubrzaju isporuku oružja Kijevu

''Pravovremeno podržite našu vojsku. Još uvek ne vidim ništa pozitivno", poručio je ukrajinski presednik

Komentari

  • Dejan

    29. april 2024 | 16:46

    Zelenski moli i prosi zapadno oruzje, ko alkolicar ispred podruma pica za jeno pivo ili narkoman za jednu crtu.

    • 29. april 2024 | 17:24

      Soća

      @Dejan

      Molila je i Srbija Rusiju pred bombardovanje 99-e za pomoć ali odgovora nije bilo ali ni pomoći.

  • stojadin pavlovic cole

    29. april 2024 | 16:34

    Zalosno sta se desava ginu ti ljudi toliko. Tuga i bol! A ovi trljaju ruke Rusija milijardu godina unazad a za ukrajince koga briga nek ginu. Sto ne udju u rat kad ih toliko vole a ne daju im oruzje da ginu. Nek idu na Rusiju jaci su Nato pa nek krenu pa nek se zavrsi to vec jedanput.

    • 29. april 2024 | 17:59

      Svasta s tobom

      @stojadin pavlovic cole

      Očigledno da nemas pojma sta pričaš, Ukrajina je proxy vector NATO to im je uloga , kao obični tool kad se potroši to se baci u stranu I to,je to.Njih ne vole , nikad nisu ni voleli samo ih koriste kao potrošno sredstvo da bi probali da oslabe Rusiju uz neke svoje budale ispranog mozga koje su otisle da ginu tamo jer I pre same specijalne operacija čak I u najboljim danima pre svih problema nisu im davali tek tako da dolaze u Ameriku i Kanadu😏Tako da pusti te priče a da su jači NATO odavno bi krenuli na Rusiju, ne zanosi se pretprosle godine skoro do prošlog let nije imalo ni lovacke municije u radnjama da se kupi pa čak je bio i moratorijum koliko baruta možeš da kupiš da bi sam kući punio metkove,recimo 30-06 kalibar sve je islo u Ukrajinu kao i. 300 Win Mag, 20 komada je bilo preskupo ako si I mogao da nadješ, jedino neki .308 iz nekih starih zaliha i tako.Ja sam jedva nalazio .300Win Mag .NATO nema municiju ni za sebe a kamoli za ove, ne mogu da isprate Ruse u proizvodnji, 155 mm tesko da mogu da proizvedu koliko Ukrajinci ispale na dan a vojska bez municije je smrt za te vojnike plus zamor materijala ,tkzv habanje cevi koje moraju da se zamene češće , svaka cev ima vek trajanja I projektovana je za toliko I toliko granata ili puška .308 kalibar traje duže od cevi za .300 Win Mag na primer. Ukrajina je gotova to I on zna samo ne zna kako da izvede bežaniju I gde, svima se smučio I,Amerima I Kanadjanima pare su zavrsile u dimu da niko narod nije pitao o tome.

  • eNL

    29. april 2024 | 16:21

    ovo je tipičan primer, kada čovek umisli da može da odlučuje o životu i smrti. Jednostavno naredi, idite da poginete i to je to. Ma daj te više sa ovim kupljenim predsednikom pravo na But Hill🫵

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA