Vreme čitanja: oko 1 min.

Učiteljice Milene nema već četiri dana, poslednji put viđena sa sinom: "Pitamo se da li je živa"

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njena sestra Sonja je potvrdila da je Milenin profil na Fejsbuku bio aktivan do trenutka nestanka, a onda je ugašen, što produbljuje misteriju o njenom nestanku

  • 0

Učiteljica Milena Santiroko (54) iz Lanćana u Italiji nestala je u nedelju, 28. aprila, nakon što je ručala sa sinom pa otišla da prošeta do mora.

Kako sin kaže, ništa nije bilo čudno niti mu je delovalo da će se razviti u ovom smeru.

"Pitamo se samo da li je živa", rekao je očajni sin nakon danonoćne potrage za majkom.

Njen automobil je pronađen na parkingu sa izbušenom gumom, na obali Tore di Sangro, a u njemu je bio i isključen mobilni telefon.

Njena sestra Sonja je potvrdila da je Milenin profil na Fejsbuku bio aktivan do trenutka nestanka, a onda je ugašen - što produbljuje misteriju o njenom nestanku.

"Kući sam saznala, od njenih unuka, da joj je profil na društvenoj mreži ugašen, veoma me je zabrinulo to, ne razumem", rekla je Sonja.

Takođe, detektivi su pronašli zaboden ekser u probušenoj gumi zbog čega se sumnja da je žena "namamljena da se zaustavi".

Policija je tokom istraživanja došla u posed snimaka sa nazdornih kamera u blizini parkinga na kojem je automobil pronađen i na videu se može primetiti žena koja je na sebi imala crvenu jaknu.

Proveravaju se izveštaji koji su u proteklih nekoliko sati stigli sa područja Punta Aderci, a posebno da li se u nekom navodi da je viđena žena sa crvenom jaknom u blizini pansiona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA