Vreme čitanja: oko 1 min.

Žena nepunih godinu dana živela iza znaka na krovu jednog supermarketa u Mičigenu: Gajila čak i cveće

O. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Protiv neimenovane podstanarke neće biti podignuta optužnica, a "njenom stanu" su pronađeni čak i mini sto, odeća, velika količina hrane, štampač...

  • 0
Pijaca, prodavnica, voće, povrće Foto: Shutterstock

Jedna 34-godišnja žena pronađena je kako nepunih godinu dana živi iza znaka na krovu jednog supermarketa u Mičiganu! Kako je preneo "Usatoday", u "njenom stanu" su pronađeni čak i mini sto, odeća, velika količina hrane, štampač, a čak je i gajila cveće.

Radi se o supermarketu "Family Fare", a neobična podstanarka u potkrovlju iza znaka radnje, otkrivena je sasvim slučajno 23. aprila, potvrdio je Brenon Voren, portparol policije.

"Izvođači grđevinskih radova su videli produžni kabl koji vodi od jedne krovne jedinice ka znaku na krovu radnje. Na tom delu krova gde se nalazi znak je potkrovlje, koje ima sopstvena ulazna vrata. To je definitivno dovoljno veliki prostor da se neko smesti u njemu", rekao je Voren

Kada su građevinci otkrili podstanarku oni su upozorili menadžment prodavnice koji je pozvao policiju.

"Policija je došla do vrata, a ona im je rekla - Ne brinite, odlazim", dodao je Voren.

Protiv neimenovane podstanarke neće biti podignuta optužnica, a ona je obećala da se više neće vraćati. Policija je pokušala da je obavesti o dostupnim nekretnimama u oblasti ali ona nije bila zainteresovana i jednostavno je otišla.

"Nešto kasnije istog dana ona se vratila, jer nije mogla da odjednom ponese sve svoje stvari pa su joj zaposleni u supermarketu pomogli da ih iznese", otkrio je još portarol policije.

Lokalni žitelji su podstanarku prozvali "nindža iz potkrovlja". Nju su mnogi viđali u blizini ali niko nije mogao da pretpostavi da živi u potkrovlju iza znaka. Policija još nije utvrdila kako je se ona tako često i neprimećeno pela na krov:

"U svojoj 10-godišnjoj karijeri još nisam naišao na ovakav slučaj. Pomislite da je nešto slično nemoguće, želim joj sve najbolje", zaključio je Voren.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA