Vreme čitanja: oko 1 min.

Bagerom iskopao raku na grobu, pa slučajno ubio dete: Tragedija u Rumuniji

I. N.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bagerista je kašikom udario dečaka koji je išao ka školi

  • 0
Bager ilustracija Foto: Pixabay

Dečak (11) poginuo je kada ga na ulici neoprezni bagerista, koji se vraćao sa groblja gde je kopao raku, udario kašikom bagera.

Tragedija se dogodila jutros u Teleormanu u Rumuniji, na nekoliko stotina metara od dečakove kuće. Mališan je krenuo u školu i kretao se uz ivicu puta jer trotoar ne postoji. Bagerista (36), koji se u tom trenutku vraćao sa groblja, najverovatnije je gledao u telefon i dete je u prolazu udario kašikom bagera.

Mališan je zadobio stravične povrede. Iako su lekari brzo stigli na lice mesta, čak je poslat i helikopter, za dečaka nije bilo spasa.

"Bagerista je bio iskopao raku na groblju i krenuo je nazad. Na tom putu ne postoji trotoar i dečak je išao pored puta, pored kapija kada ga je sa leđa udario", pričaju meštani.

Tragično stradalog dečaka odgajali su baba i deda, pošto mu je otac umro kad je bio mali.

"Od malena je sa nama, šta ćemo mi sada", plakao je neutešni deda.

Dečakova baba kaže da ne može da se pomiri sa tragedijom.

"Voleli smo ga kao oči svoje, sad kako je krenuo da raste zaboravila sam na bol za preminulim sinom", priča baka koja je dečaka odgajila.

Policija je privela bageristu i na teret mu se stavlja ubistvo iz nehata. Takođe, prilikom istrage je otkriveno da bager nije bio registrovan.

"Bagerista je alkotestiran na mestu nesreće i ustanovljeno je da nije bio pod uticajem alkohola", saopšteno je iz policije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA