Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovo je Albanac likvidiran dok je bio sa Katarinom: Vodio dvostruki život, u Albaniji ga čekala druga porodica

A. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

On je ubijen dok je sa Katarinom čekao njihovog sedmogodišnjeg sina, koji se igrao u obližnjem parku

  • 3
Roan Brahimi Foto: Policija

Albanac Roan Brahim (32) ubijen je u četvrtak uveče u Atini dok je bio u kolima sa vanbračnom suprugom Katarinom.

Katarina (37) je srećom izbegla užas, ali je nakon ubistva navodno bila sva krvava i kratko je ostala bez svesti. Roan je ubijen dok je sa Katarinom čekao njihovog sedmogodišnjeg sina, koji se igrao u obližnjem parku. Navodno je mališan video oca svog u krvi i vrištao.

Mediji pišu da Katarina nije bila njegova jedina partnerka i da je Brafim imao ženu i dvoje dece u Albaniji.

Brahim je pre dve godine napustio Albaniju gde je za njim tragala policija i sakrio se od moguće osvete rivala. On se navodno skrivao u Dubaiju.

Međutim, rivali su ga pronašli u četvrtak uveče u Atini gde je otišao da proslavi Uskrs sa porodicom. Dve osobe na motoru su mu prišle i upucale ga na mestu.

Istražni tragovi su do sada bili fokusirani na osvetu, jer 32-godišnjak, poznat i kao Sidorel Prendi, ima opasan kriminalni dosije u Albaniji.

Oružani sukobi datiraju iz 2014. godine kada su njegova dva rođaka Klodian Ndreca i Taulant Prendi ubijeni, a Aurel Prendi je ranjen.

Mediji pišu da je 2014. jedan od njegovih ujaka ubijen, a drugi teško ranjen u napadu. Četiri godine kasnije Brahimi je uhapšen u Leži, a policija je tada kod njega pronašla municiju, devize, ali i nakit koji je najverovatnije ukraden.

Pre četiri godine kafana njegovog oca se našla na meti. U decembru 2020. godine nepoznate osobe izrešetale kafanu i samo pukom srećom niko nije bio povređen. Naredne godine za Brahijem je izdata poternica zbog napada u jednom baru. Tada je Brahimi sa još dvojicom pajtosa uleteo u lokal naoružan kalašnjikovima i tražili su vlasnika.

Veruje se i da je Brahimi bio umešan u dve likvidacije na području Albanije, koje su se odigrale u leto 2022. Tada je ubijen rođak Ervisa Martinaja, za kojim takođe traga policija, a čiji je Brahimi neprijatelj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • HGL

    11. maj 2024 | 09:19

    Od sada nema više dvostruki život nego samo jedan pod zemljom,izbegao zakon ali ne i pravdu međusobne likvidacije kriminalaca.

  • Šljus

    11. maj 2024 | 10:43

    Saće bide miran...

  • V8

    11. maj 2024 | 10:13

    Kako radio tako prošao...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA