Vreme čitanja: oko 2 min.

Preokret u slučaju nestanka malog Arijana: Dečak povređen tokom lova?

I. N.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Do sada je policija verovala da je mališan možda upao u reku Oste, zbog čega su danima ronioci i čamci češljali reku u potrazi za telom, ali ništa nisu pronašli

  • 0
Arian Foto: Polizei

U Nemačkoj i dalje traja potraga za šestogodišnjim autističnim dečakom Arijanom, koji je nestao pre više od tri nedelje, a mediji pišu da je došlo do dramatičnog preokreta u slučaju.

"Neobjašnjivo je da još nismo pronašli dete", rekao je Hajner van der Verp, portparol policije u Donjoj Saksoniji.

Verp ističe da su i dalje svi scenariji u opciji i da policija vodi istragu u svim pravcima.

"Nikad nismo isključili mogućnost da je dečak kidnapovan", rekao je portparol za Spiegel.

BILD sada piše da policija ima novi trag, a to je da je dete možda slučajno ranjeno tokom lova.

Naime, postoje spekulacije da je dete ranjeno tokom lova i da je odvedeno na lečenje u nečiju kuću.

S druge strane, policija ne želi ni da potvrdi ni da demantuje ove informacije. Navodno će ove nedelje ponovo biti aktivirana masovna potraga za detetom.

Plan je navodno da se razgovara sa svim meštanima, kako bi se saznalo da li je iko video ili čuo nešto u vreme nestanka deteta.

"Plan je da se ide od vrata do vrata", rekao je Verp.

Do sada je policija verovala da je mališan možda upao u reku Oste, zbog čega su danima ronioci i čamci češljali reku u potrazi za telom, ali ništa nisu pronašli. Takođe, tokom pretrage, pronađeni su dečji otisci stopala, a roditelji su ranije rekli da je dečak napustio kuću samo u čarapicama.

Iz policije su rekli da će se korito reke ponovo proveriti, jer smatraju da bi do sada, da je dečak upao u reku, "nešto isplivalo".

Podsetimo, dečak je nestao iz roditeljskog doma 22. aprila, a policija je uzela snimke nadzornih kamera na kojima se vidi kako dete šeta nedaleko od kuće.

On je poslednji put viđen oko 19.15 časova kako skakuća na ulici nedaleko od kuće. U ruci je držao igračku u obliku mača i trčao je. Dečak nije delovao uznemireno.

Upravo zbog ovog snimka policija je verovala da je dete možda upalo u reku, ali sada istraga kreće u potpuno drugom pravcu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA